2777
2789
عنوان

با چی می شه گول‌ت زد ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 149 پست
خوراکیِ؟

بله

silenbutterfly ام اگه دیدید با این کاربری پیام میدم یعنی تعلیق شدم 🥲 بردگـی یعنی اینکه یک شخص دیـگر تصمیم بگیرد تو چـقدر و چه انـدازه آزاد باشیhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2352937

البته لاله زار تبریز🫡

عه یاشاسین خب الان من دلم بستنی خواست چیکار کنم آخرشبی

مدیون کردی خودتو که

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ایران همینیم💔

به درویشی قناعت کن

که سلطانی خطر دارد😁🫡🫣😉

مفتون خویشم کردی از حالی که آن شب داشتی 🍁 بار دگر آن حال را کردی اگر پیدا بیا 🍁 شرط هواداری ما شیدایی و شوریدگیست 🍁 گر یار ما خواهی شدن شوریده و شیدا بیا

عه یاشاسین خب الان من دلم بستنی خواست چیکار کنم آخرشبی مدیون کردی خودتو که

ارادتمند.

چاره صبر است که هم دردی و هم درمانی🤭🤭

مفتون خویشم کردی از حالی که آن شب داشتی 🍁 بار دگر آن حال را کردی اگر پیدا بیا 🍁 شرط هواداری ما شیدایی و شوریدگیست 🍁 گر یار ما خواهی شدن شوریده و شیدا بیا

تبریک عید امروز بر شما.بله بله، درسته. توکل بخدا، شاید این روز ها گول یک نفرو خوردید😁

ممنونم☘️🦋

اشکالی نداره ما گاهی منتظریم که گول بخوریم😂

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

ارادتمند.چاره صبر است که هم دردی و هم درمانی🤭🤭

سلامت باشی

صبر برا من بستنی نمیشه💔

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

آره،خدا لعنتت کنه

😐

شاید مشاوره ی حقوقی میخواستین؟

چرا بدون پرسیدن دلیل لعنت میکنید؟ خدارو خوش نمیاد.

امید خسته ام تا چند گیرد با اجل کشتیبمیرم یا بمانم؟ پادشاها چیست فرمانت؟!

💔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ممنونم☘️🦋اشکالی نداره ما گاهی منتظریم که گول بخوریم😂

الان والا گول خوردنم سخت شده، در جریانید که😅😅

اوضاع خوب نیس.

همون گول نخورید بهتره هااا🤣🤣

سلامت باشی صبر برا من بستنی نمیشه💔

عذر میخوام که امکان تهیه بستنی برای شما مقدور نیست.

هم هوا سرده، هم دیر وقته و هم موانع زیاده🥲

عذر میخوام که امکان تهیه بستنی برای شما مقدور نیست.هم هوا سرده، هم دیر وقته و هم موانع زیاده🥲

خواهشمندم موسیو لطف عالی مستدام

😐شاید مشاوره ی حقوقی میخواستین؟ چرا بدون پرسیدن دلیل لعنت میکنید؟ خدارو خوش نمیاد.

خوب بلدین موقع افشا شدن خودتون رو به معصوم بودن بزنید،بهر حال نباید لعنت بهت میفرستادم، معذرت میخام