2777
2789
عنوان

با چی می شه گول‌ت زد ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 149 پست
طلا ماشین خونه

همه باهم؟

یا تکی هم میشه؟ 😅

مفتون خویشم کردی از حالی که آن شب داشتی 🍁 بار دگر آن حال را کردی اگر پیدا بیا 🍁 شرط هواداری ما شیدایی و شوریدگیست 🍁 گر یار ما خواهی شدن شوریده و شیدا بیا

شیر کاکائو

پگاه؟ یا میهن!

مفتون خویشم کردی از حالی که آن شب داشتی 🍁 بار دگر آن حال را کردی اگر پیدا بیا 🍁 شرط هواداری ما شیدایی و شوریدگیست 🍁 گر یار ما خواهی شدن شوریده و شیدا بیا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جسارتا چیه؟

فکر نمیکردم مردی باشه که نشناسه ماشینارو😃

میباخ یه برند ماشین المانیه،بنز میباخم حدود ۲۵۰۰۰۰ هزار دلاره🤪

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

محبت،توجه بستنی بستنی با محبت بستنی با توجه

بستی لاله زار

بستنی دونفری

جالب بود.

پول و محبت واقعی 😛

✅🫡

هیچی

واقعا؟؟؟؟ نمیشن که! میشه؟

بستی لاله زاربستنی دونفری جالب بود.

لاله زار رفتم ولی بستنیشو نخوردم یادم باشه دفعه بعد تهرون رفتم برم حتما

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

🤭😍به به

والا گول زدن ما همینقدر سادست😅

کلا من نقطه ضعفم شعره هر کس شعر بلد باشه اهل دل باشه دلم رفته براش😐

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

میزنم به زخمام😂حالا بیشترم بود که از خدامه ولی کَفِش همون ۱۰ تومنه😔😂

خدایا

به این دختر خوب و شریف

یه ۱۰۰ میلیونی برسون.

آمین.🫡🤩

والا مردا که اکثرا ادم نیستن لااقل باید پولدار باشه دلخوش پولش شد😂

پولم ندارن اخه اون انگشت شمارم که میبینی از عرق جبین پدرشونه خودشون هیچ

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔