2777
2789
عنوان

دختر فامیلمون فهمیده

764 بازدید | 34 پست

فهمیده دستبندم با کی سته..

میگه به داداشت میگم.. میدونه خیلی حساسه داداشم

میگه من به خاطر خودت میگم

خیلی بچس.. بس بهش رو میدن ، خیلی پرو شده..۱۳ سالشه

. باید چه رفتاری داشته باشم یه بچه داره واسم خط نشون میکشه..

باید توی این موقعیت چه رفتاری داشته باشم ؟؟

شما باشین چکار میکنین؟

این کاربر از نی نی سایت رفته🤓..آرزوی خوشبختی برای همتون🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرحله اول : انکار، نقش بازی کردن

خب همونجا میگفتی از این دستبندا مده بچه، تو حالیت نمیشه

اینجوری به خودش شک میکنه

یا میگفتی با دوستم ست کردم، میخوای یکی واسه تو ام بگیرم؟ خیلی قشنگ بودن

مذهبی نیستم، ولی معنوی چرا... ای روح لایتناهی شکر🙂🤍

خب چجوری میخواد ثابت کنه با هم ستین

اول از همه که خوب جوابشو بده قشنگ برین بهش که فک نکنه ازش میترسین

بعدشم اگه به خانوادت گف داد و بیداد راه بندار بگو حرف دختر ۱۳ ساله رو باور دارن حرف تو رو نه و از این حرفا

امروز ۹ شهریور ۱۴۰۴ شروع کردم برای کنکور تجربی ۱۴۰۵ با هدف پزشکی و رتبه زیر ۸۰۰ منطقه ۳ سال دیگه این موقع ایشالا تاپیک قبولیمو میزارمhttps://t.me/ SWz6_deBLH5jZGQ0

واییی رو مخ😐 میزدی تو دهنشش چقد بدم از بچهای اینجوری میاد اه میگفتی داداشم میدونه

میدونه که خبر نداره .. اگ خبر داشت کل فامیل بهم میریخت

عکس داره، ازت دیگه برادرت دیده اون دستبند و دست اون کسی که ست کردی برادرت دیده اگر ندیده برای خودتو دیده اگر مال اون و ندیده بهش بگو از دستش در بیاره بعد به دختره بگو اون که از دستش درآورده البته اگر شاهد نتونه بیاره خودش دیده باشه بگو با شه برو از وکیل بپرس باید ثابت کنی بد میبینی من اونموقع ولت نمیکنم زمین به زمان بیاد ولت نمیکنم ضمنا اگر شاهدش از نردیکانش بلشه که قبول نیست.

دستبندت بنداز دستش...یع عکس ازش بگیر...یع عکسم از رلت با اون دست بند داشته باش...بگو اگه پررو بازی د ...

تو دیگه کی هستی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مرحله اول : انکار، نقش بازی کردن خب همونجا میگفتی از این دستبندا مده بچه، تو حالیت نمیشه اینجوری ...

دست بند دست اون دیده .. میدونه عین همن مال ما