2777
2789

وای دوباره یادم انداختی! یعنی میشه واقعی باشه؟:)

(الان اونایی که کل تاپیکاشون یه حس ششم تروخدا بیاده میان به ماها میگن خرافاتی و توهمی🤣😐)

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیفتینگ که نه ولی چند شب پیش تو خواب دو جلد کتاب کامل قطور واسه امتحان کامل خوندم داشتم مرور میکردم که از خواب بیدار شدم!!!!دیگه بهم ثابت شد زمان تو خواب یه جور دیگه میگذره

پرواز روح؟نه

نه مثل خواب هست ولی

همه چیز رو خودت میتونی تعیین کنی و دست خودته چیکار کنی

حتی میتونی جوری تنظیم کنی هر یه ثانیه توی دنیای واقعی دو ساعت اونجا باسه

دیگه حتی اون روی سلیطمم بی حوصلس

نه بابا ممکن نیست

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

وای دوباره یادم انداختی! یعنی میشه واقعی باشه؟:) (الان اونایی که کل تاپیکاشون یه حس ششم تروخدا بیاده ...

برون فکنی و شیفتینگ رو خیلی دوست دارم بتونم انجام بدم و نمیدونم واقعیه یا نه🥲

دقیقااااا😂

نه مثل خواب هست ولیهمه چیز رو خودت میتونی تعیین کنی و دست خودته چیکار کنیحتی میتونی جوری تنظیم کنی ه ...

دوستم انجام میده میگه واقعیه

درخواست ندید ... درخواست ندید ... درخواست ندید ...ممنونم که رعایت می کنید و در خواست نمیدید 😮‍💨

روش کار رو ازش پرسیدی؟ امتحان کردی؟ تمرینات خیلی زیاد و ذهن قدرتمند میخواد

اون شبیه ما نیست چند ساله تو این کاره

درخواست ندید ... درخواست ندید ... درخواست ندید ...ممنونم که رعایت می کنید و در خواست نمیدید 😮‍💨

حتی شنیدم میتونی در عرض چند ثانیه یه کتاب یا یه زبان رو حفظ کنی وبیایی در حالی که یادت مونده همشون

اره منم شنیدم

یا اگه چشم سوم رو باز کنی واست خیلی راحت میشه