2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی میترسم آبجی چطوری ازش شناخت پیدا کنم ؟

شما بچه اول هستی؟

با حرف زدن و رفت امد تا یه حدی میشه شناخت پیدا کرد

بعد مشاوره برو ولی عجله نکن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
آره 22 سالشه

نگو

منم وقتی ۱۷ سالم بود با یکی آشنا شدم مجازی بود اون ۲۱ سالش گفت به خانوادت بگوو خیلیم اصرار داشت هااا ولی من نگفتم بعدش فهمیدم خیلی ادم مضخرفی بوده و کلا به همه دخترا اینو میگه

کاربری دست چند نفره

چقدر هم جوون هستن . یک هفته هم خیلی کمه . ممکنه از این مدل افراد باشند که دوست دارن خانواده ها در جر ...

آره هر دفعه میگم حداقل یه بار تنهایی بریم بیرون میگه درست نیست ،مگه ما نامزدیم

‌ چه آرزو هایی که حسرت شد 

آره هر دفعه میگم حداقل یه بار تنهایی بریم بیرون میگه درست نیست ،مگه ما نامزدیم

به نظرم از این دسته افراد هستن که محرم و نامحرم براشون مهمه . یعنی دوست دارن که نامزد باشن یا حالا محرم . دیگه این مربوط به اعتقاد و فرهنگ خانوادگیشون میشه

سنتی هستن . اگه دو روز دیگه بگن بیا ازدواج کنیم بدون شناخت و بعد تفاهم نداشته باشید پشیمون میشی . به نظرم با مشاوره هم مشورت کن

نگومنم وقتی ۱۷ سالم بود با یکی آشنا شدم مجازی بود اون ۲۱ سالش گفت به خانوادت بگوو خیلیم اصرار داشت ه ...

چیکارش کنم

به نظر آدم مذهبیه

از همون اول هم که میخواست با من ارتباط بگیره میگفت قصدش ازدواجه

نه عزیزم بچه 4 ام مرسی گلم

چه بهتر

مشکلاتی که تو خانواده بچه های بزرگ تر به وجود اومد رو تو ذهنت نگه دار

بعد ازشون بپرس چی باعث دوام ازدواجشون یا مشکلاتشون شده

بعد سلیقه خودتو در نظر بگیر و رو طرف مقابلت دقیق شو و البته به خدا توکل کن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
چه بهتر مشکلاتی که تو خانواده بچه های بزرگ تر به وجود اومد رو تو ذهنت نگه دار بعد ازشون بپرس چی باعث ...

حتما عزیزم

ممنون از وقتی که گذاشتی

♥️♥️♥️♥️