2777
2789

🔴 زندگی شهرنشینی قرن 2️⃣0️⃣ چی یادمون داد !?️!?️ 🔴

●●● این زندگی شهرنشینی قاراشمیشی و بل بشویی و شلم شوربایی قرن 2️⃣0️⃣ بیستمی یادمون دادش که این ممععییششتت یجورایی مثل اون ضرب المثل ایرانیان که میگن (( عدو شود سبب خیر )) شده !!!! میپرسین که یعنی چی ؟؟؟؟ همینکه توی مصیبت و مضیقه و الاخونی و والاخونی و دنگ و فنگ و مشقت و مخمصه و نکبت و فلاکت زندگی مثل سیل و زلزله و ورشکستگی و کویید نوزده و کرونا و تصادفات رانندگی و اتیشسوزی و بیمارستانی شدن و طلاق و زاییدن و زایمان و قرض و بدهی و امانتی و ازدواج و خواستگاری و زناشویی وووووو •••••••• تشخیص دادیم و تفکیک کردیم و ملتفیت شدیم که کیا و چه کساییکه توی موقعیت اضطراری و بحرانی اورژانسی و امبولانسی پشتیبان و سرپرست و پرستار و نگهبان لنگرگاهمون میمونن و مثل پروانه و پروانه میچرخن و بدون چشمداشتی و برگشتی و بازگشتی و سواستفاده نمیکنن چقدر شریف و با مرام و مروت و انسان و فرشته هستن و زندگیمون رو شکری و عسلی و شیرین و سوییت میکنن و چه کساییکه دست شستن و ببرو که درریم و چاپیدن و قاپیدن و فلنگ رو زدن به چاک و مثل میگ میگ سیم ثانیه جیم فنگ شدن مثل تندر گازش رو گرفتن و قسردررفتن هموناییکه قمپز درمیکردن و دبدبه کبکبه ای داشتن و قولدورم و مولدورمی میکردن و دومیش اینکه ازدواج و زناشویی کشککی و ماستکی و دوغکی نیستش تمام اون تجهیزات و اثاثیه و جهیزیه و نفقه و مهریه و طلا و سکه و اسکناس و تشریفات و ماشین و آپارتمان و ساختمان وووووو •••••••• شیتان و پیتان و بزک و دوزک شده تضمینی و کمربندی و جرثقیلی نیستن که دو جنسیت زن و مرد و مذکر و مونث رو بکسل کنن و یدک و زاپاسی نیستن و استیبیلیتی به اون زندگی زناشویی نیستن بلکه شخصیت و کاراکتر و چهارچوب و مقررات و استاندارد هایی که دوتا زن و شوهر و همسران و عروس و داماد تو زندگیشون میچینن و میگذارنش و مثل یک اتومبیل و لوکوموتیویی که هردوشون میروننش رانندگی میکنن و اون تجهیزات درپیتی و زپرتی و خرت و پرت و زلم زیمبویی که باعث قشقرق و تشویش و اغتشاش و گلاویزی و استیصال و تشنجی و شورش میشه رو تعبیه و تهیه نکرد اما تو زناشوییمون سوییچش رو با توافق و تفاهم و انسانیت ووووو •••••• پیچوندش !!!! ●●●

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••