2821
2789
عنوان

شوهر دوستم

113 بازدید | 10 پست

روز زن بهش ی بسته میوه خشک شده داده پارسال براش انگشتر خریده بود امسال وضع مالیشون بد شده اینو خریده دوستم گف میخام چیکار شد کادو ی گلی ی شالی میخریدی شوهرش گفته اینا ویتامین دارن بخور جون بگیری 😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعضی از مردا بلد نیستن یکم خنگ تشریف دارن

من امسال به شوهرم گفتم هیچی نمی خوام می دونم دستت خالیه

رفته چندتا خورده ریز چرت و پرت خریده مثلاً شلوار راحتی گل گلی یه رژ و یه لاک که اصلا من تا حالا نه لاک زدم نه رژ غلیظ با یه شال نخی گل گلی با یه صندل یه سایز بزرگتر

یه میلیون به این چرت و پرتا پول داده بود از دلم نیومد بهش چیزی بگم ولی کلی حرص خوردم آخه مرد هم اینقدر خنگ ۱۸ ساله داریم زندگی می کنیم نه سلیقه مو میدونه نه سایز پامو😤😤😤

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
بعضی از مردا بلد نیستن یکم خنگ تشریف دارن من امسال به شوهرم گفتم هیچی نمی خوام می دونم دستت خالیه رف ...

این شوهرش خیلی باسلیقه هست خیلیم تیز تو این کارا این بار لج کرده بود با زنش