2777
2789
عنوان

خدکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 43 پست
27سالمه،سقف کاذب کار میکردم الان بازارش خوابیده،دانشجو بودم چند سال پیش ترک تحصیل کردم،رفتم سربازی ، ...

شما که الان باید فعلا زحمت بکشی آیندتو بسازی

معلومه که باید تو سختی باشی در حال حاضر

زحمت نکشی پس چطوری میخای نتیجه بگیری

درخواست دوستی قبول نمیکنم 🤫🤫🤫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واقعا نمیتونم مذهبی باشم،

وقتی از کسی که همممممه چیزته فاصله بگیری ، معلومه حالت نمیتونه خوب باشه

از ریشه جدا میشی و هر بادی میبرتت به ناکجا

خدا فقط خالق نیست، رب هم هست ، یعنی مربی و تربیت کننده ، یعنی فقط خلق نکرده ، لحظه لحظه حیات ما وابسته به خداست ، میشه از همچین وجودی فاصله گرفت؟

حال بد همه یک آدمهای دنیا بخاطر همین دوری از اصل و ریشه س، فکر میکنیم به پول و زندگی و ... ربط داره ، اون مشکلات زندگی رو سخت میکنه ولی اون چیزی که جون رو به لب میرسونه و حس ناامیدی محض میده دوری از خداست ،

خدا که تو قلب باشه بزرگترین سختی ها هم قابل تحمل میشه چون میدونی اون میبینه و حساب میکنه باهات

غروب غیرت ما را کسی نخواهد دید............

شما که الان باید فعلا زحمت بکشی آیندتو بسازیمعلومه که باید تو سختی باشی در حال حاضرزحمت نکشی پس چطور ...

این حرفا همش تکراریه، منم زیاد ازینا شنیدم ،

برا همینه میگم کسی منو درک نمیکنه،

دهنم سرویس شده بعد میگی باید تو سختی باشی ، این دیگه چه منطقیه

شما که الان باید فعلا زحمت بکشی آیندتو بسازیمعلومه که باید تو سختی باشی در حال حاضرزحمت نکشی پس چطور ...

من میگم افسردگی حاد گرفتم آنقدر سختی کشیدم ، پدرم دراومده، تو میگی سختی نکشی نتیجه نمیگیری، اره

وسواس فکری ، افسردگی ، دوقطبی، ضعف اعصاب،

تنهایی ،فشار زندگی، خانواده، همش یعنی سختی،

و وحشتناک تر اینکه همه هم فقط فکر میکنن زندگیت گل و بلبله

وقتی از کسی که همممممه چیزته فاصله بگیری ، معلومه حالت نمیتونه خوب باشهاز ریشه جدا میشی و هر بادی می ...

من با مذهبی ها زیاد کشتم ولی واقعیتش هرکاری که گفتن کردم و نتیجه نداده ، مریضیم هم ده برابر شد

من با مذهبی ها زیاد کشتم ولی واقعیتش هرکاری که گفتن کردم و نتیجه نداده ، مریضیم هم ده برابر شد

قرار نیست با انجام واجبات مشکلات حل شده لزوماً ،

و اون چیزی بشه که ما انتظار داریم، اونکه وظیفه ماست در برابر خدا

ولی دل آدم آروم میشه ، راضی میشه به اونچه خدا خواسته

درضمن اینکار خانواده رو متلاشی میکنه، مادر میشه کرده متحرک

منهای آخرتی که برای خود آدم درست میشه ، دنیای خانواده هم میشه جهنم

من میگم افسردگی حاد گرفتم آنقدر سختی کشیدم ، پدرم دراومده، تو میگی سختی نکشی نتیجه نمیگیری، ارهوسواس ...

اینهمه سختی کشیدی که بفهمی باید بری سراغ خودش

اونجوری که اون میخواد

قرار نیست با انجام واجبات مشکلات حل شده لزوماً ، و اون چیزی بشه که ما انتظار داریم، اونکه وظیفه ماس ...

من که با پای خودم دنیا نیومدم،

حالا هم که اومدم چیز قشنگی توش نمیبینم ،

به جز بدبختی و زجر ، اینا همش برا کسی خوبه که اعتقادش قویه، نه من،

اینهمه سختی کشیدی که بفهمی باید بری سراغ خودشاونجوری که اون میخواد

حس میکنم هرچی توی دنیا هست برای من و امثال من نیست ، برای یه عده دیگه هست، حس میکنم همه چی به شانسه، که من از بدو تولد تا حالا ندارم

منظورت چیه،

راه حال خوب فقط اینه که حقیقت رو بفهمیم، که چرا اومدیم و قراره کجا بریم

تا وقتی تن ندیم به پذیرش حقیقت ، دنیایی هم رفته و آسایش داشته باشیم یه جای کار میلنگه ، مثل پولدارهایی که نهایتا خودکشی میکنند

راه حال خوب فقط اینه که حقیقت رو بفهمیم، که چرا اومدیم و قراره کجا بریمتا وقتی تن ندیم به پذیرش حقیق ...

این عقیده شماست،

من هرکسی اومده از این چیزایی که شما گفتین و گفته انجام دادم ولی تهش به جایی نرسیدم، فقط دیدم کسایی که هیچ اعتقادی هم نداشتن پیشرفت کردن، اصلا هم اتفاقی براشون نیفتاده، به هر حال من دیگه معتقد نیستم به این چیزا،

این عقیده شماست، من هرکسی اومده از این چیزایی که شما گفتین و گفته انجام دادم ولی تهش به جایی نرسیدم ...

عقیده من نیست

حرف خداست

من چیزی از غیب نمیدونم که بخوام به بقیه بگم

علی الحساب امیدوارم هرگز به اینکار فکر نکنید، حداقل بخاطر دنیای اطرافیانتون

حال دلتون هم خوب بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز