2777
2789
عنوان

خدکشی

432 بازدید | 43 پست

سلام، مدت هاست به خاطر مشکلات روحی و افسردگی دارم به خودکشی فکر میکنم، به هر دری میزنم مشکلاتم حل نمیشه ، کسی هم درکم نمیکنه، به شدت تنها و افسرده هستم، نه از خانواده خبری دیدم نه از جامعه، مشاوره ها هم همشون فکر پولن، 1480زنگ میزم مشاوره خودش نیاز به روانشناس داره، آنقدر بیسوادن،همش میگم کاش توی این دنیا نبودم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه صوتی هست مخصوص بیماری افسردگیه رایگانم هس ازگوگل دان کن بگوش عمل کن تکنولوژی فکردکترآزمندیان

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

من مذهبی نیستم،

چاره ای جز خدا نیست

برای هممون

و البته خودش به تنهایی کافیه برامون

لحظاتی که حس ناامیدی سراغت میاد ، از شر شیطان به خدا پناه ببر، چون ناامیدی از جانب اونه

غروب غیرت ما را کسی نخواهد دید............

اگه بخوای میتونی با من درد و دل کنی

کار از درد دل گذشته، هر آدمی توی زندگی من بوده یا لازمم داشته یا اینکه موقتی با من حرف زده، بعدش رفته، واقعا نمیدونم چرا باید اینجوری زندگی کنم، از بچگی توی فقر و افسردگی و غم بزرگ شدم الان هم دارم اینجوری زندگی میکنم،

منم این چندماه اخیر خیلی فشار روم بود خیلییی

چند بار قرص خریدم بخورم ، ولی فک کردم ب مامانم بیخیال شدم هیچی تو دنیا ارزش نداره ک بخام مامانمو ک فقط منو داره رو ناراحت کنم الان دارم زندگیمو میکنم درسته سخته افسرده شدم از همه دور شدم گوشه گیر شدم ولی دیگه ب خودکشی فکر نمیکنم اینم ی مدته میگذره اوکی میشم

منم این چندماه اخیر خیلی فشار روم بود خیلییی چند بار قرص خریدم بخورم ، ولی فک کردم ب مامانم بیخیال ش ...

فشار از چ لحاظ

میخام ببینم شرایطمون مث همه

درخواست دوستی قبول نمیکنم 🤫🤫🤫

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز