2777
2789
عنوان

میترسم از عشق

66 بازدید | 13 پست

سلام به همه شبتون بخیر . اخیرا با یه دختر خانومی دوست شدم که از همون اول نیتم بهش گفتم که ازدواجه و اشناییه . بعد شیش ماه رابطه فهمیدم که این دختر خانم علاوه برمن با خیلی از پسرا دوسته و از این قضیه داره استفاده میکنه . وقتایی که به من میگفته امتحان داره نگو خانم با یه پسر توی دانشگاه دیت میرفته . وقتایی ک میگفته گوشیم خاموشه از عمد خاموش میکرده دو تا خط داشته . متاسفانه این خانم با احساس من بازی کرده و فهمیدم که تو دانشگاه با یکی بوده توی محلشون با یکی دیگه و از هر پسری یه نفعی میبرده . یکی برای رفت و امدش یکی برای پول یکی برای درس و متاسفانه خیلی ها تو جامعه اینجوری شدن . ایا من به عنوان یه پسر حق ندارم بترسم از ازدواج؟ جدا از مسائل مالی چه تضمینی هست پس فردا زنم هوس دوران عشق بچه گیشو نکنه! این چه اجتماعی که داریم . خیلی میترسم از ازدواج ولی میخوام ببینم همه دخترا اینجورین؟ یا دخترایی هم هستن که پاکن و اصن دوست پسر و این چیزا قبل ازدواج نداشته باشن . وقتی خودم پاکمم دلم میخواد خانومم پاک باشه . چرا باید انقدر بترسم؟ ذهنم اشفته شده بخاطر اون دختر . امیدوارم هیچکس اینجوری با دلتون بازی نکنه .

دوستی همینه که چه دختر چه پسر. همیشه چند نفر دارن که باهاش تو رابطه باشن اما تو ازدواج خیلی باید تحقیق کرد و طرف رو شناخت

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستی همینه که چه دختر چه پسر. همیشه چند نفر دارن که باهاش تو رابطه باشن اما تو ازدواج خیلی باید تحق ...

دلم میخواد ازدواج کنم ولی واقعا باید تحقیق اساسی کرد اصن طرف مشخص نمیکنه بعد ازدواج هم بازم با کسی باشه

دلم میخواد ازدواج کنم ولی واقعا باید تحقیق اساسی کرد اصن طرف مشخص نمیکنه بعد ازدواج هم بازم با کسی ب ...

خیلی باید همدیگرو بشناسید تا ببینید چقدر روحیه و سلایق و علایق و ... به همدیگه میخوره

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

ارهههههههصدرصد مطمن باش

توکل به خدا 1 ماهه حالم بده . دارم پولامو جمع میکنم فعلا فقط تونستم ماشین بخرم . کار ثابت هم دارم تا عید میخوام یخچال و تلویزیونم بخرم بعد عید اقدام کنم یه د ختر خوب پیدا کنم . حتی شده با معرفی چه اشکالی داره معرفی کنن بعد بشناسیم همو یه مدت کوتاه صیغه باشیم قبل عقد