2777
2789
عنوان

ههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 25 پست
مهم نیست اونی ک باید بگیره میگیره برو ب زندگیت برس خانم ک بحث با من مسائل پیچیدت رو رفع و رجوع نمیکن ...

فعلا ک اه اون بچه مادر مثلا واقعیشو گرفته ن منو، چون من کاره ای نیستم بعد طلاقشون اشنا شدم، این کارارو نکنین ک یکی ک نامادری بشه حداقل از بچه ای ک شما میندازین میرین حمایت کنه نه اینجوری بیمنت و صد تا حرف بارش کنه

بببین من یه تاپیک زدم راجب حضانت بچه، بعد این خانوم اومد منو نفرین کرد کلی هم منو قضاوت کرد چون خودش ...

اول ، حضانت بچه یکی دیگ ب شمای نامادری ربطی نداره

دوم ، کسی ک تاپیک میزنه منتطر باید باشه ک قضاوت هم بشه ، طبیعیه ، البته ک یکی بهت بگه " نشو دایه دلسوز تر از مادر و بکش کنار ک اه مادر فرزندی نگیرتت " قضاوت نیست و راهنماییه

سوم ، بنظرم بجای ریپلای کردن این و اون برو ی سر تاپیکتو بخون شااااید فهمیدی کی چی گفته

البته الان پشیمونم ک نگفتم

چون لایقش بودی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر از شوهرامون؟؟؟؟گفتم ک این دست مردایی ک ما ول کردیم بدرد میخورد دست امثال تو نمیرسید، باشه مفت چ ...

اها شما طلاق ک بگیرین هیشکی نباید زن شوهراتون بشه اره خخخ خب میخاستین نگیرین، اگ شما زن بودین شوهراتون شمارو نگه میداشت

بببین من یه تاپیک زدم راجب حضانت بچه، بعد این خانوم اومد منو نفرین کرد کلی هم منو قضاوت کرد چون خودش ...

من اصلا تو جایگاهی نیستم بخوام قضاوت کنم ،

ولی حس میکنم اشتباهی که این وسط وجود داره اینه که همدیگه رو مثل طرف مقابلی که تو زندگیتون بوده میبینید ،

در حالی هر کدوم از شما قطعا شرایط خیلی متفاوتی دارین

منظورم اینه که هم ایشون با زن سابق همسر شما متفاوته ،

هم شما با زن دوم همسر سابق ایشون

اگه نفرینی بوده که واقعا اشتباه کردن ، خیلی هم اشتباه کردن...

اما من مطمئنم هر دوی شما مادرای نمونه ای هستین و صرفا فشار زندگی شاید باعث بحث و جدل امشب شده🌿

با خیالبافی هات خوش باش .بیچاره اون بچهبرو ی بار دیگ پستمو بخون اون موقع نفرین نکردم اما الان آهی از ...

با دعای گربه سیاه ک بارون نمیباره تو بچتو ول کردی اهش تو رو نگیره بقیه رو بگیره هخخخخ چه جالب، نه نترس من بچم هیچ گناهی نکردیم ک کسی اهش مارو بگیره، تو برو از خودت بترس ک ولشون کردی بعدشم بچه با من خوبه شما فک کنم ناراضی

الانم من با تویی ک بچتو ول کردی رفتی هیچ حرفی ندارم اصلا مشخصه چی بارته تو بع فکر بچت نیستی به فکر بچه ی منی خخخخ برو زن دوم باشی ولی لنگارو بالا ندی پس بندازی و بری پی خوشگذرونی و علافیت

فعلا ک اه اون بچه مادر مثلا واقعیشو گرفته ن منو، چون من کاره ای نیستم بعد طلاقشون اشنا شدم، این کارا ...

خواهشا از امثال بچه های ما حمایت نکن دورت بگردم

و البته ک دنیا تا بوده گرد بوده عزیز جان

تو بهترین حالت زندگیت ب بدترین شکل میاد سراغت

اندکی صبر...

تو که امون ندادی مادرشوهر خواهرشوهر داشته باشی تا تاپیک بزنی، تو حسرت بچتو و زندگیت تو دلت موند حالا باید بری تو پارک و خیابون بچتو ببینی لیاقتت هم همینه اواره

راست میگی ، بگذریم حالا چرا شوهر اولت نگهت نداشت؟؟؟؟!!!!

من اگ از اون اولی طلاق گرفتم مث تو چشمم هنوز دنبالش نیست که شوهرم شوهرم کنم تو ک طلاقتو گرفتی دیگه مرضت چیه انگار من هووتم ک میگی زن شوهرامون شدین تو کلا عقب مونده و با خودت مشکل داری بنده خدا، تو رفتی دوراتو زدی و حالا برگشتی باز اونی که بالا اوردی رو دوباره قورت بدی، سگ منه زن دوم به توی مادر بی رحم خوش گذرون علاف شرف داره فهمیدی، غلط میکنین پس میندازین که توله هاتونو بزرگ کنیم با خودتون ببرین هر قبرستونی که میرید