2777
2789
عنوان

ههههه

464 بازدید | 25 پست

@1kibod1kinabod

تو اومدی زیر تاپیک های من شرو ور گفتی و نفرین کردی منم جوابتو دادم که میرین یه بچه بیگناه رو میارین و ولش میکنین میرین پی عشق و حالتون بعد میای زیر تاپیکم از یکی مث خودت طرفداری میکنی معلومه جوابتو میدم تا تو باشی که وقتی چیزی بهت مربوط نیست دخالت نکنی و نفرین نکنی، من دیوانه ام که بچه های ک شما میندازین و جم میکنم بی خانواده نشن

من زن دوم شدم ک شدم نرفتم جنــده بازی که، شما دو دستی بچسبین به شوهراتون طلاق نگیرین تا ما زن دوم نشیم، توام یکی مث اون زنی ک انداختی رفتی دوراتو زدی حالا بهتر از شوهرت نیست باز برگشتی جلزولز میکنی برا دیدنت بچت اون اگ عزیز بود نمینداختیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زن دوم شدم ک شدم نرفتم جنــده بازی که، شما دو دستی بچسبین به شوهراتون طلاق نگیرین تا ما زن دوم نش ...

گفتم ک اول ب زندگی خودت نگاه کن ، نگفتم؟دومین زندگیتو تشکیل دادی هنووووز درگیر خواهر مادر طرفی

پس ببند

حتما میمونی و نمیری سراغ چیزی ک لایقشی😉

حالاهم بزن انقد این درو اون در بزن تا بچت تورو قبول کنه البته حقته انداختی رفتی پی الواتیت حالا یادت ...

با خیالبافی هات خوش باش .بیچاره اون بچه

برو ی بار دیگ پستمو بخون اون موقع نفرین نکردم اما الان آهی از ته دلم کشیدم ک امیدوارم دامن خودت و بچه ات رو بگیره و اون طفل معصوم از زیر دست تو ای ک گرگی در لباس میش نجات پیدا کنه

اون بچه الان با ۵ سال سن با تو نمیمونه ب دلیلش تا حالا فکر کردی؟؟؟

حالاهم بزن انقد این درو اون در بزن تا بچت تورو قبول کنه البته حقته انداختی رفتی پی الواتیت حالا یادت ...

فعلا ک ب حمدالله رفتم و قبول کرد و دیدار داریم ، خوبه ک آدم آدم باشه و از عقل و شعوری ک خدا بهش داده استفاده کنه و ی نتیجه های معقولی بگیری ن اینکه چشمش رو ببنده و دهنش رو باز کنه

ب کوری کوخ نشینایی مثل تو البته

اینم بدون ک چیزی جز واقعيت نیست ، اون زن و مرد هم اول و اخر با هم ارتباط میگیرن چون ی بچه مشترکی دارن و برای اون مرد تو و بچه ات همیشه اولویت دومین

الان از رفتارهاش باید فهمیده باشی اگر چشمات رو باز نگه داری

خودت رو درگیر نکن ی نامادری تو سایت باز داره رجز میخونه و شده دایه دلسوزتر از مادر

کاش حتی اگه بحثی بوده از هم عذرخواهی کنید و حلالیت بطلبین

هر دو مادرین و محترم ؛ حیفه تو این روز🥲

من زن دوم شدم ک شدم نرفتم جنــده بازی که، شما دو دستی بچسبین به شوهراتون طلاق نگیرین تا ما زن دوم نش ...

بهتر از شوهرامون؟؟؟؟

گفتم ک این دست مردایی ک ما ول کردیم بدرد میخورد دست امثال تو نمیرسید، باشه مفت چنگتون ☺️😁

اینا اگر بدرد میخوردن زن و زندگی اولشون رو نگه میداشتن ، مردی ک نتونه ی زندگی رو مدیریت کنه ۱۰۰ تا دیگ هم بسازه باز سامون نداره ، مثل الان شوهرت ، ک هنووووز درگیری با خانوادش و ...بماند.

ما بالا آوردیم شما نوش...

کاش حتی اگه بحثی بوده از هم عذرخواهی کنید و حلالیت بطلبینهر دو مادرین و محترم ؛ حیفه تو این روز🥲

بیخچال، این بنده خدا معلوم نیست بهش چی گذشته و میگذره ک کامنت رو نخونده سر جنگ داره، بزار یکم خودشو خالی کنه

ولی خب هرچیزی حدی داره ک انگار حدشو نمیدونه

گفتم ک اول ب زندگی خودت نگاه کن ، نگفتم؟دومین زندگیتو تشکیل دادی هنووووز درگیر خواهر مادر طرفیپس ببن ...

من با تو دعوا نداشتم تو میای منو نفرین میکنی ک اهش میگیرتت کدوم اه بگو تا بگیره

من با تو دعوا نداشتم تو میای منو نفرین میکنی ک اهش میگیرتت کدوم اه بگو تا بگیره

مهم نیست اونی ک باید بگیره میگیره

برو ب زندگیت برس خانم ک بحث با من مسائل پیچیدت رو رفع و رجوع نمیکنه

کاش حتی اگه بحثی بوده از هم عذرخواهی کنید و حلالیت بطلبینهر دو مادرین و محترم ؛ حیفه تو این روز🥲

بببین من یه تاپیک زدم راجب حضانت بچه، بعد این خانوم اومد منو نفرین کرد کلی هم منو قضاوت کرد چون خودش مث اون خانوم شوهر منه، ندیدهو نشنیده طرف اونو گرفت گفت اهش بچت و میگیره منم جوابشو دادم حالا زورش اومده