britney26 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 3516 عنوان رنگ مو برای عقد 300 بازدید | 12 پست سلام دوستای گل.من چند وقت دیگه عقدمه . موهامو تا حالا رنگ نکردم.دوست دارم روز عقد رنگ کنم که اگه دوست نداشتم واسه عروسی مشکی کنمش.اگه عکس رنگ مو یا پیشنهادی دارین خوشحال میشم بگین. مرسی دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤ 1397/02/10 | 21:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12381 رنگ بی کلاسه طبیعی باش خیلی شیکتره ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
britney26 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 3516 رنگ نکن سنت بالا می بره 🙁🙁🙁 خودم دلیل این که تا الان رنگ نکردم دقیقا این بود که سنم رو بالا تر نشون نده . ولی دیگه تا کی 😕😖😖 دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
britney26 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 3516 واسه عروس رنگ مشکی که خوشگلتره بزار بعد عروسیت رنگ کن نامزدم اول گفت واسه عروسی رنگ کن ولی انقد من گفتم راضی شد. حالا نمیدونم چکار کنم :/ دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
فروغ95 عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 11338 🙁🙁🙁 خودم دلیل این که تا الان رنگ نکردم دقیقا این بود که سنم رو بالا تر نشون نده . ولی دیگه ... مگه چند سالته؟من کلا زیاد به رنگ مو علاقه ندارم ولی یه رنگی خوشم بیاد مهم نیست سنمو بالا نشون بده
britney26 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 3516 مگه چند سالته؟ من کلا زیاد به رنگ مو علاقه ندارم ولی یه رنگی خوشم بیاد مهم نیست سنمو بالا نشون بده 27 سالمه :(هی گفتن تا شوهر نکنی رنگ نباید کنی. نکردیم :/ حالا که شوهر کردیم میگن رنگ کنی سنت رو میبره بالا :( خوب من چکا کنمممممممم☹☹☹ دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
britney26 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 3516 نکن بزار واسه عروسی😍 اونم میگه این کارو کن ولی دوست داشتم متفاوت باشم . الان به شدت دو دلم :( دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
fffaaattteeemmmeee عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 18248 واسه عقد دخترونه باشی قشنگترهولی اگ میخوای رنگ کنی، رو زمینه موهای خودت هایلایت دربیار و ابروهاتم روشن کن
المیرا2056 عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 3174 اونم میگه این کارو کن ولی دوست داشتم متفاوت باشم . الان به شدت دو دلم :( تفاوت یه جاهایی برای یه تصمیمایی قشنگ نیسبنظرم این تفاوت قشنگ تره ک وقتی وارد یه زندگی متاهلی میشی چهرت زنونه تر بشه و تفاوت حس بشه
فروغ95 عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 11338 27 سالمه :( هی گفتن تا شوهر نکنی رنگ نباید کنی. نکردیم :/ حالا که شوهر کردیم میگن رنگ کنی سنت رو می ... خب سنی نداری که نهایتا سه چهار سال سنت رو بیشتر نشون میده شصت ساله نشونت نمیده که عروس خانوم 😍