2777
2789

زعفرون خوردم

رازیانه

😭🥺😭

۸ روزه تاخیر

عصابم بهم ریخته 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🌧️🌧️🌧️🌧️🌧️🌧️🌧️🌧️🌧️🌧️

همسرممم رفته تو مغزم

میگه باید میشدی 😐😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خواستم راه حل بدم یه لحظه یادم افتاد

نکنه حامله باشه و با حرف من سقط بشه

خدایا توبه🤲

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

خواستم راه حل بدم یه لحظه یادم افتاد نکنه حامله باشه و با حرف من سقط بشه خدایا توبه🤲

واقعا حامله نیستم

حامله بودم که خوش حال میشدم

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
واقعا حامله نیستم حامله بودم که خوش حال میشدم

ایشالا به حق این شب عزیز هر چه زودتر دامنت سبز شه

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

ایشالا به حق این شب عزیز هر چه زودتر دامنت سبز شه

مرسی

تا حالا اقدام نکردم دلم الان فقط پریود منظم میخاد

دلم میخواد زود پریود بشم

مرسی تا حالا اقدام نکردم دلم الان فقط پریود منظم میخاد دلم میخواد زود پریود بشم

نگران نباش میشی