2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تراپیست رفتم خوشم نیومد

قرص خوردم درمان گرفتم اما کتاب از حال بد به حال خوب رو پیشنهاد میکنم نویسندش دیوید برنز با تکنیک های شناختی درمانی درمان رو آسون میکنه

راوی میناب : حامی کودکان ▫️▫️هموطن ! شناخت ظلم حاکم امپریالیسم رو اصلا به تاخیر ننداز،کودکان زیبای وطن همین حالا داخل حیاط مدرسه قبل از اینکه زنگ بخوره و برن سر اخرین کلاس درس ، در صفهاشون چشم دوختن به ما که برای حق زندگیشون چه میکنیم 🎒🩸💙من هم کمکت میکنم ، تاپیکام و روایات مستند میناب رو از اینجا به صورت نوشتاری و البته ذکر منبع از مستند سازان بین المللی دنبال کن 🙂🎒 نظام جهان از آن خداست و او دینش رو برای برقراری نظم در جهانی که مالکش تنها و تنها خودشه فرستاده ، تا لحظه مبارک ظهور منجی و سیطره جهانیش✊🏼🇮🇷🌻⛅▫️▫️▫️▫️▫️▫️❌ دین از سیاست جداست رو کسی گفت که خودش رو روحانیان به منسب قدرت رسوندن و گل مالی محرم کرد تا مردم بعد از قجر بپذیرنش ، پسرش گفت من شاه شیعم و خواب امام زمان رو دیدم من رو بپذیرید، امروز نوه اش میره دیوار صهیون رو میبوسه تا یهودیان متعصب بپذیرنش و بهش میدان سیاسی بدن❌

روانشناس چی؟الان حالت چطوره؟هنوزم افسردگی داری؟

سه تا روانشناس حضوری عوض کردم تاثیر نداشت چن تا هم تو گوگل پیدا کردم پیام دادم بهشون اونم تاثیری نداشت

هنوزم افسرده ام شاید بدترم شده

اول باید علتش رو پیدا کنی

من یه جلسه رفتم ب درد نخورد فقط من حرف زدم اون هیچی نگفت فقط گوش کرد

تنها کسی که میتونه حالتو خوب کنه فقط خودتی من دو سه ماه افسردگی گرفته بودم با گذر زمان بهتر شدم

بعضی زخم ها خوب نمیشن فقط با گذر زمان بهشون عادت میکنی🙂

2824
2823
2791
2779
2792