2777
2789
عنوان

زن دوم

431 بازدید | 4 پست

@masoum77

عزیزم این همه بی احترامی و نشون دادن تربیت و شعور نداشتتون لازم نیست ، بیچاره اون بچه ک داره زیر این مدل رفتارها و فشارها بزرگ میشه ، والا بی مادر بودن بهتر از داشتن نامادریه

همه میدونیم ک زن دوم و نامادری چ حسی نسبت ب بچه همسر اول داره

و تو هم تمام تلاشت الان برای از دست دادن بچه یکی دیگ نیست بلکه فقط و فقط از برگشت شوهرت ب مادره بچش یا رفت و آمدشون میترسی ک خب طبیعیه

این ک از هر ۱۰ تا حرفت ۱۱ تاش اینه ک ول کرده رفته و برای چی اومده الان و فلان نشون از ناپختگی و سوزش شدیدت هست عزیز جان

اون مرد و زندگی اگر بدرد میخورد ی زن با وجود ی بچه رهاش نمیکرد ک گیر یکی مثل تو بیافته

پس بیخود ب بقیه آدما نپر که لالا آورده یکی دیگه رو تو دهنت گذاشتن هنر نیست و اوج بدبختی تو رو میرسونه

بچسب ب بچت و از رابطه مادر فرزندی بکش بیرون ک دنیا بدجوری گرده

این ک قضاوت زندگی یکی دیگ رو بکنی آسونه ولی قبلش ی نگاه ب زندگی نداشتت بکن ک یا درگیر مادرشوهرم یا خواهر شوهر

حتی ی بچه ۵ ساله هم باتو راحت نیست چ برسه ب آدم بزرگا

والا پدر اون بچه هم از حس پنهان تو بو برده ک دو دستی مراقب بچه اشه حتی علنا جلوی جفت چشمات

تا بوده نامادری اسمش روشه و تنها چیزی ک نمیتونی ازش فرار کنی همینه

شدی کاسه داغتر از اش؟ دایه دلسوز تر از مادر؟!

جم کن خودتو ک هیچ کس باورت نخواهد کرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسنکه میگی خر شما رو نگه نمیداره نامتدری نشومه ست

ببین خواستم خودت رو با خودت روبرو کنم

اونی ک نگهداری و مراقبتش رو کردی تو بوق و کرنا و ادای خوبارو باهاش درمیاری در اصل تو وجودت و ذهنت اینطور میبینی

تو ک خر نگهدار نبودی بیجا کردی ک رفتی تو زندگی پدرش و خودش

حالا هم بشی دشمن جونش

دنیا میچرخه....

راستی چرا شوهر اولت ولت کرد؟؟؟؟!!!نگفتی آخر....