2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 22 پست
استارتر خودت میخوای طلاق بگیری؟

نه داداشم و خانمش مشکل دارن میدونمم من نباید دخالت کنم ولی نمیتونم دلم اروم نمیشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

الهی...انشااله که مشکلشون حل بشه..

دعا کن کار خیلی بیخ پیدا کرده زن داداشمم براش مهم نیست دو تا دختر این وسط دارن عذاب میکشن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
دعا کن کار خیلی بیخ پیدا کرده زن داداشمم براش مهم نیست دو تا دختر این وسط دارن عذاب میکشن

الهی...😔😔😔

داداشتون میخواد طلاق بده؟

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

الهی...😔😔😔 داداشتون میخواد طلاق بده؟

اره زنداداشمم به شرط مهریه نقد و کامل راضیه

نه داداشم و خانمش مشکل دارن میدونمم من نباید دخالت کنم ولی نمیتونم دلم اروم نمیشه

عزیزم انشالله مشکلاتشون حل شه...ولی شما رو حس خواهری میخوای کمک داداشت کنی ولی بهتره دخالت نکنی چون زندگی مشترک چیزیه ک افراد دیگه بجز خود زن و شوهر نمیتونن بفهمن دقیقا مشکل چیه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
عزیزم انشالله مشکلاتشون حل شه...ولی شما رو حس خواهری میخوای کمک داداشت کنی ولی بهتره دخالت نکنی چون ...

دقیقا باید خودمو اروم کنم سری قبلم من افتادم وسط نذاشتم ولی انگار زندگیشون نمیشه منم دلم خونه بخدا