2777
2789
چند سالشه داداشتتو بگو به همسر بابات که داداشت قصدش این بوده که تو دعوا آسیبی به خانوم نرسه برای همی ...

بهش گفتم ولی براش مهم نبود.میگه اخه منکه از قصد نکردم مگه تو دعوا حلوا پخش میکنن که من اون وسط برم خانوم بابارو هم اروم کنم.هزار بار بهش گفتیم نیاد تو دعوا که مشکلی براش پیش نیاد دلخوری پیش نیاد خودش میاد من چیکار کنم.حالا اینا به کنار.اومدم خونه حتی به مامانبزرگمم نگفتم چیشده.رفتم مستقیم طبقه خودمون.بابام میدونه هیچ سرگرمی ای جز موبایل و اینترنت و درس ندارم برداشت همون وایفا رو هم جمع کرد که من نه بتونم درس بخونم نه گوشی بازی خاصی بکنم.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

نمیشد با مامانتون بمونین؟هرچند وقتی مامانتو میبینین؟

نمیدونم واقعا من اونموقع بچه بودم الان مثه سگ پشیمونم.هیچوقت تاحالا نشده قرار بزاریم همو ببینیم فقط تو این هفت هشت سال انگشت شمار اتفاقی همو دیدیم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالشه داداشتتو بگو به همسر بابات که داداشت قصدش این بوده که تو دعوا آسیبی به خانوم نرسه برای همی ...

نمیفهمه خانوم بابام.هزار بار بهش گفتم تو دعوا اون حالیش نبوده چیکار داره میکنه حتی داداشم انقد از اون کاری که بابام کرده بود عصبی بود بلند شد بابامم بزنه که ما جلوشو گرفتیم

منم دیگه همون لحظه با وجود اینکه درد انچنانی نداشت عصبانی شدم و واکنش شدید نشون دادم.یهو از جلوی چشم ...

رفتار بابات اشتباهه.مثلا سرپرست خانواده هست.گذشته مراعات کن عزیزم.زیاد دور و برش نرو شاید خودش جایی گرفتاره.

رفتار بابات اشتباهه.مثلا سرپرست خانواده هست.گذشته مراعات کن عزیزم.زیاد دور و برش نرو شاید خودش جایی ...

اره گرفتاره ما هم درکش میکنیم ولی چرا هروقت دلش از جایی پره رو ما خالی میکنه.میشه تاپیکمو بخونی؟صفحه اخر؟بنظرت برم پیش مامانم؟یه قرار بزارم؟من فردا بخوام درس بخونم چطور بخونم برداشته وایفارو جمع کرده.چطور به خواهر ۲۲ ساله بیسوادم یاد بدم؟

اره گرفتاره ما هم درکش میکنیم ولی چرا هروقت دلش از جایی پره رو ما خالی میکنه.میشه تاپیکمو بخونی؟صفحه ...

وای فای قطع کنه هزینه نت آزاد چندین برابره.اصلا نمیصرفه.یه نصیحت بهت بگم اگه قابل بدونی.الان سنت خیلی کمه و اوج احساساتی.الان تو زیاد مسعولیتی نداری با بابات مدارا کن.اون خجالت بکشه و در کل زندگی بالا پایین زیاد داره قول بده همیشه عاقلانه رفتار کنی عزیزم.گرگ جامعه زیاده بدون چی گفتم.ان شاالله موفق باشی.بین رفتن پیش مامان و بابا با دوتاشون مشورت کن.طوری پیش برو که هر دو رو داشته باشی.

وای فای قطع کنه هزینه نت آزاد چندین برابره.اصلا نمیصرفه.یه نصیحت بهت بگم اگه قابل بدونی.الان سنت خیل ...

خب قطع کرده که کلا به نت ازاد دسترسی نداشته باشم خطم ندارم که بخوام بخرم.خجالت نمیکشه.چیکار کنم میخوام با عمه بزرگم صحبت کنم راهنماییم کنه.بزار روز مادر تموم بشه بهش زنگ میزنم.بابام که اصلا نمیخواد من مامانمو ببینم میگه سرشو میزارم لب باغچه میبرم نمیزارن بره پیش مامان هرزش.مامانمم اصلا هشت ساله ازش خبر درست حسابی ندارم ایناییم که دارم معلوم نیست کدوم راسته کدوم دروغ.خسته شدم.خودشم چند بار از خونه خواسته بندازتمون بیرون یبار علنا گفت هر سه تاتون برید تا الان با من بودید الان برید پیش مامانتون.من خر بودم که نرفتم.نمیدونم جکار کنم.بیا تاپیک بعدیم

فقط خدا کمکتون کنه

هعی.بخدا نمیدونم چیکار کنم.زنگ بزنم ۱۴ ۸۰ بنظرت زنگ نمیزنن پلیس؟یا بابام؟

خوندم عزیزم.با عمه ات مشورت کن.این روزا هم میگذره...

عمم وقتی فهمید بابام سره داداشمو اونطور کرده خیلی ناراحت شد اما چیزی نگفت.امیدوارم بتونه کمکم کنه بزار روزه مادر تموم شه مزاجمشون نشم بعدش زنگش میزنم حتما

عمم وقتی فهمید بابام سره داداشمو اونطور کرده خیلی ناراحت شد اما چیزی نگفت.امیدوارم بتونه کمکم کنه بز ...

اتفاقا فردا زنگ بزن بگو عمه روزت مبارک.عمه ات ازدواج کرده؟ بچه داره؟اینو بگو چون مادره....بگو ببخشید نتونستم بیام دیدنت و. بزار کسی از رفتار بابات خبر داشته باشن.

یه مدت ندید بگیر.اینو امتحان کن.زنگ بزن مشاوره میدن.

خیلی امتحان کردم اینکارو.مثلا من کار به کارش ندارم نشستم گوشی بازی میکنم یا اهنگ گوش میدم بلند میشه میره به مامانبزرگم میگه به فلانی بگو گوشی دستش نگیره من میام.اخه من سرگرمیه دیگه دارم مگه تو این خونه؟چیکار کنم تورو نگاه کنم