2777
2789
عنوان

از عذاب وجدان خوابم نمی‌بره

100 بازدید | 8 پست

امروز پیش پسرم با همسرم بحث کردم بحثمون یکم بالا گرفت پسرم خیلی ترسید دا منو لعنت کنه که نمیتونم رو اعصاب خودم کنترل داشته باشم قتی از یه چیزی ناراحت میشم همون موقع باید به روی طرف بیارم

😭😭😭

💞 بسم الله الرحمن الرحیم 💞 عمرا اگه می‌دونستید 🧐حساب کاربری مال مالدینیه، ولی زیدان هم یکبار اومده ازش استفاده کرده 😳🤯 یعنی فکر می‌کنی زیدان و مالدینی بیکارن😔؟ بله درست فکر کردی 😂 اتفاقا اگه می‌دونستی ما دو تا فوتبالیست حرفه ای فوق العاده مودب و با اخلاق هستیم ولی لعنت بر شیطان 👿💢 گولمون میزنه بیاین سایت از تمرین بیشتر جا میمونیم 😮‍💨😠 بیومم دیگه پرسپولیس عشقم نیست چون زیدان ... استقلالیه!🫤شاید یکی بپرسه چرا قلب آبی و قرمز رو نمی‌گذاریم کنار هم ، ولی خب خجالت بکشید ، دوتا رئالی هیچوقت همچین کاری نمیکنن 😒😕 هالا مادرید !🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای شما پیش نیومده موقع عصبانیت چیکار میکنی که آروم بشی

چرا پیش آمده ولی محبتمم جلو بچم ب همسرم ابراز کردم یادشون دادم ک برام مهمه و احترامش زیاده توی بحثی ام اگه پیش اومده مواظب ادبیاتم هستم ک حرف زشت نزنم چون بشدت خط قرمزمه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خوشبحالت ای کاش منم یکم عاقل بودم

هستی اگه نبودی الان نشخوار فکری نمیگرفتی تو همه زندگیا هست نگران نباش کلا بچه ها رابطه دوستانع پدرو مادرشونو دوست دارن بذار شاهد محبت و علاقه شما هم ب هم باشن و این چیزا واسشون غریب نباشه دیگه اون بحثارو میشوره میبره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم