2777
2789
عنوان

سال پیش روز مادر

74 بازدید | 6 پست

اولین سالی بود کع واقعا دستم پول بود با دوستم رفتم بازار چیزایی که مامانم میدونستم دوست داره رو براش خریدم به خودم قول دادم هر سال براش سنگ تموم بذارم چون از زندگیش برای من گذشت

ولی سال بعدی دیگه برام وجود نداشت

روزت مبارک مامان اگه بودی کاری میکردم به هممون خوش بگذره

🐈🐕🌙💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحشون شاد🖤

کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨        💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸        #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊

مادر من هم آسمانی شده و من امشب غمگین ترینم

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم
مادر من هم آسمانی شده و من امشب غمگین ترینم

ان شالله اون دنیا تو آرامش باشن درد از دست دادن کسی که دوسش داری خیلی سخته🖤

کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨        💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸        #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊

ان شالله اون دنیا تو آرامش باشن درد از دست دادن کسی که دوسش داری خیلی سخته🖤

ان شاالله ، ممنون عزیزم

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم