2777
2789
عنوان

کمکککککککککککککککک

87 بازدید | 9 پست

درس فیزیولوژی ورزش امتحان دارم حجمش خیلیییی زیاده کتابشم درشته نمیدونم چطوری باید بخونم چون نمیدونم مغزم داره میترکه مشکلی با خوندنش ندارم ولی نمیدونم باید چطور بخونمش همش مربوط به همه ولی زیاده

چون همش درسامو میخونم اما اینو نمیتونم بخونم حالم بیشتر بده یدونه متن مثل تارعضلانی ۳ ۴ تا برگه آچهار جوابشه ۱۰۰ صفحه هست کلش البته نصف کتاب انقدره که قراره میانترم بگیره نمیدونم چطوری بخونم نکات مهمم نداره همش مهمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوای ما به جای شما بخونیم؟

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم..این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21.و آیدی روبیکا @Mohamadreza11359

من فقط کمک خواستم ک چطوری بخونمش

خب درس خوندن یه اصولی داره .شما خوب در عمق کتاب فرو بری یک بار بخونی یادت میمونه .

۲ اصل مطالعه را رعایت کن ۱.تنوع در مطالعه ۲.تناوب زمانی

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم..این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21.و آیدی روبیکا @Mohamadreza11359

خب درس خوندن یه اصولی داره .شما خوب در عمق کتاب فرو بری یک بار بخونی یادت میمونه .۲ اصل مطالعه را رع ...

ممنون

من یک عادتی که دارم باید دونه به دونشو حفظ کنم برای همین حجم بالا برام سخت میشه

ممنون من یک عادتی که دارم باید دونه به دونشو حفظ کنم برای همین حجم بالا برام سخت میشه

همین اشتباهه .درس را خوب باید بفهمی .خودم فیزیولوژی هم خوندم .باید انگار فکر کنی بدن خودته .درس شیربنی هست