2777
2789
عنوان

دلم نمیخاد عقد کنم

667 بازدید | 54 پست

دوساله کمتر نامزدم

همیشه بحث دارم من

خانوادش خیلی سرشون داخل کارا پسرشونه

هر زمان باهمیم باید بره کاراشونو انجام بده

وقتی میاد سمت من مثلا برم داروخانه خست یا غر میزنه...

از طرفی هم حقوق بابامو میگیرم حامی ندارم

..کلا براش چند دست رختوخواب یخچال خریدن....از طرفی هم درگیر مشکل التهاب رحمم خیلی پیچیده شدم بخدا..مامانم هم فوت شده ..میترسم از روزی که ترکم کنه بدون پشتوانه بمونم...چون گفت نباید به خانوادم بی احترامی کنی درسته بهم نرسیدن اما خانوادم هستن..گفتم خوب محدود کن که من اذیت میشم...چطور اونا ازت توقع دارن...ماشینشو داده بود بهشون بیمه نکردن تصادف کرد خودش وام گرفت درست کرد...یعنی ما میخواستیک بیرون بریم باید میرفتیم از اونا ماشین میگرفتیم

داداشم هم میخاد زن بگیره من گفتم خودم خونه رهن میکنم اما عقد نمیکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی خودتو خراب نکن بعد عقد همه چی درست میشه

چی درست میشه

کارش آزاده

خونه ندارن باز باید یک وام بگیره برای رهن و باقی وسیله ها ..باباش هر سری کولش میزنه که کمک میکنم وضعشون عالی(دیگه توقعی نداریم ازشون)

اول زندگی همش وام

چطور میشه زندگی کرد با این اوضاع

عزیزم عمیقا ناراحت شدم🥲ولی بنظرم اگر پسر خوبیه سخت نگیر حالا گفتی بگو بخند کرده ولی دلیل نمیشه پسر بدی باشه پسر خوب کم شده همه چیزو بسنج اگر واقعا بهت تعهد داره دوست داره و ملاکا و معیارهای دیگتو داره حیفه

زندگی خودتو خراب نکن بعد عقد همه چی درست میشه

بعد عقد همه چی بدتر میشه

همین که میگه به خانواده ام احترام بزار یعنی من خیلی خیلی حساسم رو خانوادم و زیادی حساسم

آخه مگه تو چی کار کردی یا چی گفتی که همچین گفته

استارتر اگر کار خاصی نکردی یا چیزی نگفتی بهشون و همون اول کاری اینو گفته پس بدون بچه ننه هست

وای به حال زنی که خانواده شوهر آویزون شوهرش باشنوای حال زنی که شوهرش بچه ننه باشه اگر نمیتونی تحمل ک ...

ن عزیزم موردی نیست

اما این هم میگه فقط تو

از طرفی مادرش میشه پیر شدید پس بچه کی میارید

یبار گفتم من عقد نمیکنم نهایت صیغه میخونم دفترخانه

چون مخالف مهریه زیاد هم هستن

اما فقط بچه مهمه براشون همین

منم گفتم خوب دختر ۲۵سالع میگرفتید سالی یک بچه بیاره

کل چیزی ک بمن دادن حلقه نشون همین..میگه پسرمون همینه که هست نداره

عزیزم روح پدر مادرت شاد. گلم فکر نکن پسرای دیگه خیلی شرایط بهتری دارن اصلا بعد از ازدواج برای اینکه به طرف مقابل اثبات کنن ازش سرتر هستن خانواده خودشونو در هر شرایطی میارن بالا و بنظرم نرمال. شما از الان نمیتونی کنترلش کنی واقعا نیاز به زمان داره فکر نکن اگر از این اقا جدا شی بهترش پیدا میشه. نمیخوام دلت رو خالی کنم عزیزم ولی الان پسرا زرنگ هستن و دنبال دختر با پشتوانه هستن که خانواده اش حمایت شون کنه یا خیلی براشون مهم دختر شاغل باشه و خرجی بده و بنظرم این اقا واقعا دوستت داره و دوست داشتنی و عزیز هستی براش حساسیتت قابل درک ولی اکثر مردها با این شرایط هستند حتی اگر تاپیک دیگران رو دنبال کنی متوجه میشی.

بعد از ازدواج که خونه خودتون برید خرج ها زیاد میشه خودش فاصله میگیره اون الان از سمت خانواده اش تحت فشاره وقتی با تو هست تو هم روش فشار نیار با ارامش و سیاست به خواسته هات برس

بعد عقد همه چی بدتر میشههمین که میگه به خانواده ام احترام بزار یعنی من خیلی خیلی حساسم رو خانوادم و ...

نه من گفتم مامانت چرا گفت خونه ک داخلشی چی میشه

منم گفتم قطعا داداشم میشینه ..گفت نباید به خانوادم چیز یکی داد زد سرم...گفتم خوب بابات ماشین برده دوسال بیمه نکرده الان افتادی تو وام چرا انقد عقل نداری منم استرس میدی