دختره با همه چی پسره میسازه کمکش میکنه پزشکی تهران قبول میشه پسره میره تهران درس میخونه زنش کار میکنه رو زمینا پول میفرسته براش بچه هاشو بزرگ میکنه تهش پسره میره با ی دختر تهرانی پولدار زنشو طلاق میده اینم بچه هاشو بزرگ میکنه اخرش پسره فلج میشه زن دوم ولش میکنه بر میگرده پیش زن اولش
کل داستان🤣🤣🤣
و جهان ستایش میکنـב اصــالتـlor را❤️🔥🔗؛ ️
آره منم خواستم تاپبک بزنم.این مینا چندسال قراربود بره خارج چرا نرفت پس منتظر مرتضی بوده لابد
نکبت خاک بر سر ایقد به پروپاش پیچید و دکتر مرتضی دکتر مرتضی کرد تا اونم گرفتش
فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
دختره با همه چی پسره میسازه کمکش میکنه پزشکی تهران قبول میشه پسره میره تهران درس میخونه زنش کار میکن ...
نه یه قسمتشو اشتباه گفتی
زن دومش باردار میشه،میگه بچه رو نمیخوام ،سقطش میکنه،مرتضی هم از این کارش عصبانی میشه و میگه بچمو کشتی و ولش میکنه میره در تنهایی زندگی میکنه
فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه