2777
2789
بخوای بری متخصص پوست اول ازت یه چکاپ کامل میخواداول بده یه پزشک عمومی برات چکاپ بنویسه شاید مشکلت زن ...

چکاپ دادم چیزیم نبود هم دکتر عمومی رفتم هم پوست بازم هرچند بار به ابروهام دست میزنم یدونه مو میاد یا مثلا مژه هام موقع شست و شو یکی دوتا میفته ریزششو نفهمیدن هنوز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکاپ دادم چیزیم نبود هم دکتر عمومی رفتم هم پوست بازم هرچند بار به ابروهام دست میزنم یدونه مو میاد یا ...

شاید حساسی

راه های گیاهی و اینارو برو اول مثلا تقویت مژه و ابروی سریتا بزن یا خرگوشک و اینا

بهش توجه نکن

واسه مو هم من خودم یکی از زینک پلاس خوب جواب میگیرم یکی هم سیستین ب 6

کم خونی هم خیلی باعث ریختن مو میشه

به دکترا بگو فریتینت رو چک کنن الان خیلی خانما درگیر فریتین پایین هستن خبرم ندارن

شاید حساسیراه های گیاهی و اینارو برو اول مثلا تقویت مژه و ابروی سریتا بزن یا خرگوشک و اینابهش توجه ن ...

آزمایشم کمخونی نشون نداد ولی کمبود ویتامینD و زینک دارم کمی البته هرروز زینک پلاس میخورم نمیدونم چرا باز کم بود تو آزمایش

فقط الان دوماهه تصادفی متوجه ریزش ابروم شدم حس کردم بالای ابروم کمی کم پشته شروع کردم به تست کردن

روبه دوماهه استرس شدید گرفتم چندبارم دکتر رفتم میگن الوپسی نیست ولی بازم قانع نمیشم

آزمایشم کمخونی نشون نداد ولی کمبود ویتامینD و زینک دارم کمی البته هرروز زینک پلاس میخورم نمیدونم چرا ...

سعی کن همین داروهای تقویتی رو بخوری بهشم فکر نکن خدایی ادم فکر میکنه بدتر وسواس میگیره

من الان چندین ساله دیگه بیخیال ابروم و موهام شدم چون درست بشو نیستن

ولی زینک رو ادامه بده

ولی زیاده روی نکن تو زینک

من الان ده ساله میخورم عددش هم اوکی هست دکتر چک میکنه باعث میشه رشد ناخن و موهام خوب بشه هم مریض نمیشم خود پزشکا هم میخوان تقلب کنن مریض نشن زینک و ویتامین سی میخورن

سعی کن همین داروهای تقویتی رو بخوری بهشم فکر نکن خدایی ادم فکر میکنه بدتر وسواس میگیرهمن الان چندین ...

باشه عزیزم همون بتونم بیخیال بشم نصف مشکلاتم حل میشه🤦🏻♀️