2777
2789
عنوان

نقص توجه و تمرکز و مصرف ریتالین

256 بازدید | 48 پست

لطفا فقط و فقط مامانایی ک بچه هاشون نقص توجه و تمرکز دارن نظر بدن. برادرزاده من بیش فعال نیست ۷سالشه همه چیزش مثل ی بچه عادیه فقط ازوقتی رفته مدرسه فهمیدیم نقص توجه و تمرکز داره حروف رو ب سختی یادمیگیره سریع یادش میره هرقدر هم تمرین میکنیم باهاش. مادرش هم یکساله فوت شده و خب همه جوره تو فشارهست طفل معصوم. خواهشا اگه تجربه ای از مصرف ریتالین دارید بگید هرکی از راه میرسه فقط از عوارضش میگه و ترس میندازه ب جون آدم. روانپزشک فوق تخصص کودکان ریتالین داد ما گفتیم نمیشه داروی ضعیفترین بدی اتوموکستین داد ولی اتوموکسین خیلی روی یادگیریش اثری نذاشته. این بچه مادر نداره ما هم میترسیم کاری کنیم قرصی بدیم فردا بزرگ شد بفهمیم اشتباه کردیم توروخدا اگه میتونید راهنمایی کنید، آیا ریتالین آنقدرها ک میگن ترسناکه و عوارض داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راجب بچه ها اطلاعی ندارم ولی من خودم مشکل تمرکز پیدا کردم اخیراچنوقتیه مصرف میکنم خیلی خوب بوده برام

ریتالین؟

هرکی از راه میرسه میگه بده؛ اعتیادآوره؛ ناراحتی جنسی میاره؛ بچه معتاد میشه ؛ مادرخدابیامرزش مخالف بوده ب بچه اولی نداده الانم برادرم مخالفه بزور ما اتوموکسین قبول کرده ک خیلی تو یادگیری اثر نداره

به فوق تخصص اعتماد کن نه به خاله خانباجی ها

فوق تخصص هم گفت نمیگم عوارض نداره.ولی خب برادرم گارد داره دربرابر دارو دادن ب بچه هاش . میترسم مجبورش کنیم ریتالین بده خدای ناکرده چیزی بشه. ازطرفی میگن جلوی رشد بچه رو میگیره

بسپار به برادرتبعدا ازت تشکر نمیکنه که هیچ مشکلی هم پیش بیاد انگشت اتهام سمت توعه

آخه نمیشه سرنوشت و آینده بچه چی میشه؟ فردا ببخشید یه کودن میشه ک هیچی یادنمیگیره .نمیخوام آیندش خراب شه