2777
2789
عنوان

روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به پسرم گفته اومدم مرخصی میخام سوپرایزش کنم اما میدونم که نمیکنه

توپیامتوبده ببینیم چکارمیکنه شایدمتحول شده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پر اینستا همینو میگن اما وقتی میبینم دامادامون داداشام کادو میخرن برای خانوادشون ناراحت میشم دلم بر ...

بهش بگودوست دارم سورپرایزم کنی

بهترمتوجه میشه

حرف دلت راباحالت شادابرازکن

غریبه نیس که

چون برات مهمه به زبون بیار

حتمن انجام میده

چراغصه بخوری

توپیامتوبده ببینیم چکارمیکنه شایدمتحول شده

واس تولدم تابستون بود پسرم که خیلی ذوق میکرد باباش گفت اومدم مرخصی سوپرایزش میکنم اومد هیچ کاری نکرد پسرم خودش رفت مغازه یه بلوز و شلوار برام خرید🤣

مخصوصا همسری که در تمام مشکلات زندگی کنارت باشه،همسرم مرد خوبیه الآنم یه کلیپ فرستاد روز زن تبریک گف ...

واقعا به نظرم خرید یه کادو خیلی کار سختی نیست هر مردی باید بلد باشه محبت کنه باید یاد بگیره نباید اینجور باشه که یه نفر منتظر باشه اونم چهارده سال این خیلی بده

یا من یعلم ضمیر الصامتین...

اینارو تو۱۴سال زندگی مشترک همه رو امتحان کردم به هیچ راهی مستقیم نبود

خب پس بهتره روی خودت کارکنی واگرکلن ادم خوبیه

این کارشوندیدبگیری

شایدبابی توقع بودن ایندفعه عوض بشه

مثلن نشون بدی که انقدرهاهم مهم نیس

شایدتغییرکنه

هنوز متوجه نشدم علتش چیه به قول شما کار سختی نیست

یه چیزایی رو باید خود آدم فکر کنه یاد بگیره مشکل ما مردا اینه که احساسمون با کارامون درگیر نیست به نظر من باید هر مردی قبل از ازدواج بره کلاس همسرداری یاد بگیره ولی با شنیدن حرفای خانوما هم میشه یاد گرفت.

خب پس بهتره روی خودت کارکنی واگرکلن ادم خوبیهاین کارشوندیدبگیریشایدبابی توقع بودن ایندفعه عوض بشهمثل ...

یه کلیپ فرستاده که یه مرد از سرکار اومده یکی از دستاش زخمی اما از زنش قایم میکنه بعد که داشت پول میشمرد زنش میبینه میزنه زیر پولا دست شوهرش بوس میکنه(اینو فرستاد که یعنی من بخاطر تو دارم کار میکنم)یه کلیپ دیگه فرستاد و روز زن تبریک گفت ،مرد خوبیه اما کادو نمیخره دیگه تا آخر عمرم هم نمیخره چون اوایل بهش میگفتم دعوا هم کردم نادیده هم گرفتم اما نمیخره

نه بابا پس داداشام و دامادامون رفتن کلاس نه والا

اگه با من دوست باشه بهش یاد میدم بهش میگم ببین مرد باید جنتلمن باشه کادو بخره تبریک بگه وگرنه ببخشید کار کردن که هر موجودی بلده