منی که شوهرم از سال ۹۰ تا الان هیچ کادو تولد ،سالگرد عروسی، روز زن هیچ مناسبتی برام کادو نخریده،یعنی بخاطر چیه؟تبریک میگه حتی کلیپ عاشقانه میفرسته اما حتی یکبار کیکم برام نخریده،تو این سالها همیشه گریه کردم اما الان فقط بغض میکنم،کاش میدونستم برای چی😔
به پسرم گفته اومدم مرخصی میخام سوپرایزش کنم اما میدونم که نمیکنه
توپیامتوبده ببینیم چکارمیکنه شایدمتحول شده
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
مخصوصا همسری که در تمام مشکلات زندگی کنارت باشه،همسرم مرد خوبیه الآنم یه کلیپ فرستاد روز زن تبریک گف ...
واقعا به نظرم خرید یه کادو خیلی کار سختی نیست هر مردی باید بلد باشه محبت کنه باید یاد بگیره نباید اینجور باشه که یه نفر منتظر باشه اونم چهارده سال این خیلی بده
یه چیزایی رو باید خود آدم فکر کنه یاد بگیره مشکل ما مردا اینه که احساسمون با کارامون درگیر نیست به نظر من باید هر مردی قبل از ازدواج بره کلاس همسرداری یاد بگیره ولی با شنیدن حرفای خانوما هم میشه یاد گرفت.
خب پس بهتره روی خودت کارکنی واگرکلن ادم خوبیهاین کارشوندیدبگیریشایدبابی توقع بودن ایندفعه عوض بشهمثل ...
یه کلیپ فرستاده که یه مرد از سرکار اومده یکی از دستاش زخمی اما از زنش قایم میکنه بعد که داشت پول میشمرد زنش میبینه میزنه زیر پولا دست شوهرش بوس میکنه(اینو فرستاد که یعنی من بخاطر تو دارم کار میکنم)یه کلیپ دیگه فرستاد و روز زن تبریک گفت ،مرد خوبیه اما کادو نمیخره دیگه تا آخر عمرم هم نمیخره چون اوایل بهش میگفتم دعوا هم کردم نادیده هم گرفتم اما نمیخره