منی که شوهرم از سال ۹۰ تا الان هیچ کادو تولد ،سالگرد عروسی، روز زن هیچ مناسبتی برام کادو نخریده،یعنی بخاطر چیه؟تبریک میگه حتی کلیپ عاشقانه میفرسته اما حتی یکبار کیکم برام نخریده،تو این سالها همیشه گریه کردم اما الان فقط بغض میکنم،کاش میدونستم برای چی😔
واقعا چقدر خوبه که آدم با خرید یه کادو همسرش رو خوشحال کنه من اینو یاد گرفتم درسته زندگی سخته ولی می ...
مخصوصا همسری که در تمام مشکلات زندگی کنارت باشه،همسرم مرد خوبیه الآنم یه کلیپ فرستاد روز زن تبریک گفت جالب بود برام که چرا تو این۱۴سال زندگی حتی یکبار برام کادو نخرید
نه والا برای من عادی نشده،الان تو واتساپ برام کلیپ درست کرده🤣اما دریغ از یه کیک کادو
الان تووات بنویس فرداروززنه کادویادت نره مثل خودش
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖