2777
2789

امروز ضهر کلی زوق بیرون داشتم بعد از دماغ اجیم قبلش بیرون نمیرفتم شاید کلاسی چیزی برم

هیچ وقت بارون نمیگرفت از شانس گوهه من امروز 3ونیم بارون شدید گرفت حاظر هم شده بودم با مادرم برم گفت نمیام بارونه منم اصرار اصرار رفت به بابای اشغال حرومزادم زنگ زد که میگه نیای خودم میرم 17 سالمه اونم باهام حرف زده بیجا میکنی بری گفتم ادم نیستین نه گوشی دارم نه فیلم نه تلویریزون خونه بمونم چی بشه خداحافظی هم نکردم اینا رو مخم رفتن رفتم حیاط زیر باروت لخت زدم زیر گریه مادرم به دوستش زنگ زد سگ داره مادرم گفت پاشو بریم پیش خاله خیس میشی🙃

خسته شدم

از بی پولی

از تنهایی

از بی گوشی

از عقده هام

اینا هم ولم نمیکنن

شب گریه

ضهر گریه

ولم نمیکنن یه بیرونم به من ندیدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا خب وقتی بارون میباره کجا ببرتت بیرون یکم درک داشته باش

درک داشته باشم؟

اونا داشتن یا فقط کردن و بچه اوردن

اگر میخان بچه بمونه خونه چیزی بگیرن بچه بمونه خونه

همینجوریش افسردگی دارم

چقدر منی💔 درس بخون خلاص کن خودتو از دستشون برو خابگاه

نمیخونم از کلاس 5

یه کار پیدا کردم برم ببینم چی میشه

کلاس میرم اما خب هروز نیست خسته شدم دیگه تحمل ندارم چقدر بخندم چقدر شاد باشم اما وقتی درکم نکنن میزنم سیم اخر

برو بنظرم یه حرفه ای چیزی یاد بگیر که مستقل شی بعد چند وقت نری برای کس دیگه ای کارکنی

پول نیست برم

همین کلاس هم داداشم گذاشت

گوشی هم داداشم میخاد برام بخره

همه داداشمه

پول نیست برمهمین کلاس هم داداشم گذاشتگوشی هم داداشم میخاد برام بخرههمه داداشمه

خوشبحالت داداش من بدرد لای جرز دیوارم نمیخوره همین کنگفو رو ادامه بده مربی گری بگیر یا باهاش مهاجرت کن یا باشگاه بزن

خوشبحالت داداش من بدرد لای جرز دیوارم نمیخوره همین کنگفو رو ادامه بده مربی گری بگیر یا باهاش مهاجرت ...

اره

چی بگم والا هرکسی یجوره اینم هی گفتم تنهام بابامم همش باهاش دعوا میکرد توهین میکرد میگفت بی غیرت اجیت بیرونه تو خونه غیرت داری

تا گفت باید برای بچه وقت بزاری کلاس بزاری بعدش بندازیش توی خونه تو نمیزاری من میزارمش بعد 2 هفتع 2 تومن ریخت ثبت نام کردم و لباسش رو کرفتم

گوشی هم گف میخرم که کار کنی باهاش

کجای کاری ازدواج کن بچه دار شو ببین تنهایی یعنی چی من امروز صبح بیدار شدم اومدم رو مبل دراز کشیدم تا ...

خب چه ربطی داره بچه داری میرین بیرون

بچه نمیتونی ببری میزاری پیش شوهرت

تمام

من نمیتونم خونه بمونم نمیتونم همینجوریش شبا تا 4 ساعت اشک میریزم تحمل ندارم چقدذ خودمو شاد نشون بدم منم ادمم نیاز به درک شدن مهربونی بغل دارم که کو هیچ کس رو ندارم