2777
2789

همیشه واسم سواله که یعنی تو دلت واسم تنگ نشد؟یعنی صبحا که پاشدی گوشیتو چک کردی منتظر تکستم نبودی؟وقتی که داشتی میرفتی بیرون منتظر مراقب خودت باش از طرف من نبودی؟شبا دلت نخواست کل روزتو برام بگی؟وقت کارای روزمرت اصلا یاد من نیوفتادی؟ تورو نمیدونم ولی من خیلی دلم واست تنگ شده.

هنوز بعد از گذشت ۱۴ سال هنوز جاتو هیچ دختری نگرفته دست هیچ دختری رو نگرفتم از این به بعد هم فکر نمیکنم اتفاق خاصی بیافته

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

اینجا بود ؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نشد

کاش یاد بگیرین انقد به دختر مردم کنه نباشین و مظلوم نمایی نکنین

لابد خوب نبودین که نخواستتون

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

شاید طرف واقعا بی وفا بودهبا قضاوت هامون دل بقیه رو نشکونیم

زن ایشون بوده که باید بهش وفادار میمونده؟

۹۰٪ این ناله کنا یه سری پسر بیکار و بیعارن که توقع دارن دختره جوونیشو بریزه به پاشون

اونم مرد نی نی سایتی که لای زنا و تو سایت صورتی میلوله؟

مطمئن باش کسی مرد به دردبخور و آینده دار رو ول نمیکنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

زن ایشون بوده که باید بهش وفادار میمونده؟۹۰٪ این ناله کنا یه سری پسر بیکار و بیعارن که توقع دارن دخت ...

منم نمیدونم جریان چیه ولی خب خودمم دردش کشیدم یه جورایی گناه داره و دلشکسته س و به هر دلیلی که نشده امیدوارم خدا به دلش آرامش بده

ببخشید برادر طلا رو تحلیل میکنی؟ همچنان صعودیه؟ تا کجا قراره پیش بره؟

روند فعلا صعودی هست و اگه اصلاح کنه هم موقعیت خریدهست فقط قیمت دقیقی نمیشه گفت که تا چقدر میره آمار و احتمالات هست ۱۵ ۱۶ تومن رو میبینه احتمالا

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
روند فعلا صعودی هست و اگه اصلاح کنه هم موقعیت خریدهست فقط قیمت دقیقی نمیشه گفت که تا چقدر میره آمار ...

ممنون ازت. خدا حفظت کنه برای خانوادت

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو