2777
2789
عنوان

چاقی سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 46 پست
صورتمم لاغره آخه

من عین شما بودما ی زمانی رفتم خودمو چاق کردم

دیگ هیچ لباسی اندازه تنم نشد.. بدنم از ریخت افتاد

راه رفتن برام سخت وسخت تر شد. اندام ب اون زبیایی نابود شد... بعد چاق شدن قدر لاغربو دونستم... ولی باز دارم لاغر میشم الهی هزار مرتبه شکر... لع. نت ب چاقی....

نکن تروخدا بخدا پشیمون میشیا

لاغری خیلیییییی خوبه.. قدر بدون

همسرم خیلی لاغره و اونم حرف شما رو میزنه میگه کلا اشتها ندارم که بتونم زیاد بخورم اگه یکم بیشتر بخور ...

لاغری زیاد اعتماد به نفس آدمو ازش میگیره🥲

من فامیلامون انقد بهم تیکه میندازن بیشتر مهمونیا رو نمیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من عین شما بودما ی زمانی رفتم خودمو چاق کردم دیگ هیچ لباسی اندازه تنم نشد.. بدنم از ریخت افتاد راه ...

شما چند کیلو بودی مگه؟

راستش من خودم با اندامم مشکلی ندارم و اوکیم باهاش ولی اطرافیانم و فامیلا هی بهم تیکه میندازن میگن چوب رختی

قدمم یکم بلنده برای اون میگن دراز و لاغری

شما چند کیلو بودی مگه؟راستش من خودم با اندامم مشکلی ندارم و اوکیم باهاش ولی اطرافیانم و فامیلا هی به ...

ای لع. نت ب این اطرافیان مزخرف.... تروخدا بهشون گوش نده.. اونا ی مشت بی سوادن... برو برنامه های مد نگاه کن.. دنیا ب کدوم سمت داره پیشرفت میکنه.. کسی از چاقی خوشش نمیاد.. اگر اندامت واقعا خوبه... با چربی ی من دنبه وگوشت مشکل نداری برو چاق شو... ولی بدترین چیز پهلو وشکمه

من 60 بودم شدم 110 کیلو

بخدا یعنی خیلی داغون شدم...باز صورتم داره لاغر میشه ولی برام مهم نیست همینک دارم راحت راه میرم.. لبایا اندازه تنم میشه شکر مبکنم

ای لع. نت ب این اطرافیان مزخرف.... تروخدا بهشون گوش نده.. اونا ی مشت بی سوادن... برو برنامه های مد ن ...

وای شما که وزنتون خوب بوده

من 45 ام برای همین میگم یکم چاق شم🥲🥲

وای شما که وزنتون خوب بوده من 45 ام برای همین میگم یکم چاق شم🥲🥲

خب اگر خیلی زیاد لاغری برو پیش ی متخصص اصولی چاق شو.. ن مثل من بی عقل

اگرخیلی با لاغری صورتت مشکل داری وازارت میده بروپیش دکتر ژل ابنا بزن هرچند من خوشم نمیاد

خب اگر خیلی زیاد لاغری برو پیش ی متخصص اصولی چاق شو.. ن مثل من بی عقل اگرخیلی با لاغری صورتت مشکل دا ...

باید پیش متخصص هم برم ولی من تا حالا چیز مضری استفاده نکردم بجز همین شربتای اشتها آورد

و این که منم از ژل خیلی بدم میاد