2777
2789
عنوان

چاقی سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باز لاغر نشد؟

فعلا ک ن اینم طوری بود اصلا اشتها نداشت ۳۰ خوردی بود قشنگ استخون بود دکتر تغزیه رفت اینا بش داد برات تو پست قبلی فرستادم اسماش رو سر یکی دو ماه ۶_۷ کیلو وزن گرف

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
شربت مولتی سانتول و دکتر کیدز وosteozinوWellkidشیر خشک گین اپ با انترامیل ولی حدودی شاید ۲ تمن بیشت ...

برگشت ندارن اینا

انقد خرج کردم از چیزای الکی و باز برگشتم به حالت اول دیگه اصلا امید ندارم بخدا

وای میدونی من اینطوریم که هرچی میخورم وزن اضافه نمیکنم نمیدونم چه مرضی دارم😂

منم اینطوری بودم تا اینکه روزی ۵ تا نون خوردم و غذا رو هم کاااامل خوردم . عصرونه و میان وعده هم می خوردم . از همه بد تر نون خامه ای و شیرینی خامه ای زیاااد می خورم .

امتحان کن . من ۶۴ بودم الان شدم ۶۶.۶۷

اینم میگذره...قوی باش❤️🩹

منم اینطوری بودم تا اینکه روزی ۵ تا نون خوردم و غذا رو هم کاااامل خوردم . عصرونه و میان وعده هم می خ ...

حتما امتحان میکنم به زورم شده باید بخورم ، اگه بیخیال باشم یه روز کامل بدون هیچ غذایی میتونم دوم بیارم

برگشت ندارن اینا انقد خرج کردم از چیزای الکی و باز برگشتم به حالت اول دیگه اصلا امید ندارم بخدا

واقعا خوشبحالت من تو طی بارداری زایمان از ۸۰وخوردی رسیدم ۱۲۰ میخام با هر قرص دارویی کم کنم نمیتونم جامون بیاد برعکس شه🤣🤣

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
حتما امتحان میکنم به زورم شده باید بخورم ، اگه بیخیال باشم یه روز کامل بدون هیچ غذایی میتونم دوم بیا ...

تازه من می خوام بخورم تا بشم ۷۰.۷۵

من بخدا ۲ روز هم غذا نمی خوردم راحت دووم می آوردم .

به زووور بخور .

گوشت ماهی مرغ . بستنی شیر کاکائو چیپس . آجیل موز میوه .

کیک خامه ای . نون خامه ای . حتمااا یه وعده برنج و هر دفعه یه بشقاب پر و کاااامل که جا نداشته باشه .

روزی ۵ تا نون کامل ۱ صبح . ۲ تا ناهار . ۲ شام . ۸ لیوان آب

هر چیزیییییی که بغیر اینا هم دیدی بخور😁

اینم میگذره...قوی باش❤️🩹

همسرم خیلی لاغره و اونم حرف شما رو میزنه میگه کلا اشتها ندارم که بتونم زیاد بخورم اگه یکم بیشتر بخوره حالت تهوع میشه اینقدر غصه میخورم چاق شدنش برام شده آرزو 🥲 دکتر هم رفتیم تاثیر نداشته دیگه نمیدونم باید چکار کنم

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
واقعا خوشبحالت من تو طی بارداری زایمان از ۸۰وخوردی رسیدم ۱۲۰ میخام با هر قرص دارویی کم کنم نمیتونم ج ...

وای😂😂

من 45 کیلو ام صورتمم خیلی لاغرم بیشتر مشکلم صورتمه

تازه من می خوام بخورم تا بشم ۷۰.۷۵من بخدا ۲ روز هم غذا نمی خوردم راحت دووم می آوردم .به زووور بخور . ...

من میخوام 57 اینا بشم برام کافیه

قبلا تا یکی دو سال پیش خیلی خوب بود اشتهام انقدم لاغر نبودم یه مدت افسردگی گرفتم بعد از اون هی وزنم اومد پایین و پایین تر اشتهام هم کلا کور شد