2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه؟ ميگن خيلى شلوغ شده و رسيدگى نميكنن مثل  قبل

خیلی خوب هستش.و خیلی شلوۼه همه میان واسه سزارین.رسیدگی شون عالیه من بی حسی دیر از تنم بیرون رفت هر ۲۰ دقیقه چک میکردن حتی تو اتاق هم هر یک ساعت میان زخمم را میبینن

سلامت باشید.درد که هست ولی خیلی کم هستش وقتی درد دارم مثل درد پریود شدن هستش  البته من از پمپ د ...

امروز سزارین شدی جای بخیه هات درد نداره الان؟؟؟؟..بعد عمل شکمتو فشار دادن درد نداشت؟؟؟؟؟

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
ان شالله ممنونم عزیزم

عزیزم شرمنده یه سوال دیگه شما که بی حس کردی ترس نداشت؟ بعدش بیحسی دیگه عوارض بیهشوی رو نداره؟ چون من یکبار عمل که کرده بودم ده ساعت بیهوش بودم تا یک روز همش تو بیمارستان حالم بهم میخورد، بعدشم چند روز باید بعد زایمان بستری بشی؟ ممنون عزیزم🙏

امروز سزارین شدی جای بخیه هات درد نداره الان؟؟؟؟..بعد عمل شکمتو فشار دادن درد نداشت؟؟؟؟؟

جایه بخیه هنوز درد نداره ولی دلم درد میکنه.بعد عمل هم شکم و فشار میدن که خون بیاد بیرون که درد داره ولی قابل تحمل هستش درعوض درد هات یه دفعه خیلی کم میشه

عزیزم شرمنده یه سوال دیگه شما که بی حس کردی ترس نداشت؟ بعدش بیحسی دیگه عوارض بیهشوی رو نداره؟ چون من ...

خواعش میکنم.بی حسی بهتره چون بعدش نی نی با مادر ارتباط پوستی برقرار میکنه من ۳ ساعت طول کشید تا بی حسی پاهام از بین بره.و ۱۲ ساعت چیزی نخوردم که حالم بد نشه.در مورد ترس هم من چیز زیادی حس نکردم .البته نی نی تو شکمم سعی میکرد بیاد بیرون را حس کردم و امپولی که تو کمر میزنن در حد یه امپول معمولی درد داشت.بی حسی بهتر از بیهوشی چون من صبح عمل شدم شب اجازه داشتم راه برم.ببخشید ولی تا وقتی که شکمم کار کنه.فعلا درگیرم😑