2777
2789

مامانایی که تازه بچه دار شدین بیاین تو رو خدا

ویتامین دی من خیلییییییی پایینه. باید بین 30 تا 100 میبود 19 هستش

الان درحال اقدامم و کلی دارو خوردم واسه این ماه. دکتر گفت ریسک نکن و نگه ندار واسه ماه بعد اقدامو ولی ویتامین دی خیلی پایینه

امپول هم نداد گفت رو جنین اختلال ایجاد میکنه

ویتامین دی دوز 2000داد

با اون جبران میشه؟

باردار بشم بچه مشکلی براش پیش میاد؟

من

هم د۳ خیلی پایین هم آهن و فریتین

از اول بارداری روزی ۲ تا دونه قرص د۳ ۱۰۰۰ میخورم بعد ۳ماه روزی یکی

از اول تا ۳ ماهگی فولیک اسید بعد ۳ ماه فروفورت گاین

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منمپایین بود خیلی باردار شدم

ن دخترم هیچیش نشد خدارشکر

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

منهم د۳ خیلی پایین هم آهن و فریتیناز اول بارداری روزی ۱ دونه قرص د۳ ۱۰۰۰ میخورماز اول تا ۳ ماهگی فول ...

منم ذخیره آهنم پایینه ولی باز قرص آهن نداد

گفت الان اسید فولیک 1 بخور و ویتامین دی 2000

نترس چیز ترسناکی نیست منم خونمون نور نداشت اینجوری شدم همه استخونام صدا میداد قرص خوردم خوب شدم

آخه از بابت خودم نمیترسم از بابت اینکه باردار بشم و بچه مشکلی براش پیش بیاد نگرانم

منم ذخیره آهنم پایینه ولی باز قرص آهن ندادگفت الان اسید فولیک 1 بخور و ویتامین دی 2000

درسته

منم تا ۳ ماه همینجوری خوردم

قبل اقدامم فروفورت دئودنال میخوردم

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

من کمبود ویتامین دی داشتم ،چون همش تو خونه بودم نور خورشید نمیخورد بهم ،برام دوز دوهزار داد ،توی آزمایش بعدیم جبران شده بود ،نگران نباش عزیزم ،فقط ویتامین هات و فولیک اسید و آهن به تجویز دکترت سر ساعت و درست بخور

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
به من گفت الان آهن نخور و اسید فولیک بخور تا بعد از اقدامخیلی ترسیدم

نه درستش همینه