2777
2789
عنوان

سه تا بچه

498 بازدید | 29 پست

من دوتا دختر دارم ۱۰ و ۷ ساله........ الان دوباره حاملم 😐 اولش خیلی شوکه شدم و گریه کردم اصلا بچه نمیخواستم...ولی بعد از چند هفته از خدا خواستم کاش بایندفعه بهم یه پسر بده.

فقط خواهشا نیاید بگید چه فرقی داره و این چ دعاییه و از این حرفایی که همه میزنن....یکم درک کنید، من خودم میدوم سالم بودن بچه مهمه ولی خب این طبیعیه که آدم دلش هر دو جنس بچه رو بخواد.....

فقط نمیدونم آیا داشتن بچه سوم اونم با این فاصله سنی درسته؟

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

میفهممت 

ولی ۵۰ درصد امکان داره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم۳تابچه دارم 

اذیت روکه دارن ولی شیرینی زندگیمن 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

میفهممت  ولی ۵۰ درصد امکان داره

چی پنجا درصد؟

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

درست و غلطشو نميدونم

اطرافم دو نفر با فاصله سني ١٥ سال بچه دوم و سوم اوردن

خيلي راضين

تازه به بقيه هم پيشنهاد ميدن

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

توکل به خدااستارتر 

هم دخترخوبه،هم پسر

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

منم۳تابچه دارم  اذیت روکه دارن ولی شیرینی زندگیمن

خدا حفظشون کنه. دعا کن من پسر داشتم تجربه کنمم

درست و غلطشو نميدونم اطرافم دو نفر با فاصله سني ١٥ سال بچه دوم و سوم اوردن خيلي راضين   &nb ...

وااای چ حوصله ای

شنبه وقت دارم برم آزمایش خون بدم که تو ۸ هفته جنسیت رو بهم بگن ایشااالا

چی پنجا درصد؟

پنجاه درصد امکان داره پسر بشه ولی ایشالله همونی که میخوای بشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خدا حفظشون کنه. دعا کن من پسر داشتم تجربه کنمم

فاصله سنی شون عالیه دوتابچه اولت بزرگن،کمتراذیت میشی 

ان شاالله صاحب یه پسرسالم شی 

شنیدم اگه نذرکنی اسم شو بذاری محمد،خدابهت پسرمیده

شنبه وقت دارم برم آزمایش خون بدم که تو ۸ هفته جنسیت رو بهم بگن ایشااالا

۸هفته کوچیکه،جنسیت دیده نمیشه