راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
راه حلش اینه یه روز به خودت استراحت بده و اون کار هایی که دوس داری انجام بدهو به این فکر کن اصلا چرا ...
واقعا درکت میکنم چی میگی نگران نباش دوباره اوکی میشی فقط این کار ها رو بکن یه کم استراحت کن و کلا حال خودتو خوب کن بعد بیا بشین پای کتاب واون موقع دیگه با هر حالتی هستی بخون حتی اگه حوصله نداشتی چون مغز یه حالت شروع به خودش میگیره و اولش سخته ولی ادامه بده مطمئن باش میتونی
جدیدا از بیرون رفتن هم بدم میاد...هیچ دوستی هم ندارم تنهایی بدتر روحیه مو خراب کرده
ببین من قبلا دوست داشتم واقعا تو دوران کنکور رفیق داشتن سخته مگه اینکه اونم مث تو درس بخونه تحمل کن میگذره این روزا بعد کنکور کلی رفیق پیدا میکنی
این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من
یه روز وقت بزار کلا به حال و دل خودت برس کارایی که دوس داری انجام بده آشپزی کن دوش بگیر بیرونب رو هرچیزی و یبار دیگه اهدافتو و تصمیمایی که گرفتی و... بررسی کن مرور کن یه مدیتیش ن بزن به آینده و...
طبیعی هس به خاطر درس خوندن آدم اینجور میشه نگران نباش خوب میشی ☺😘