2777
2789
عنوان

مامانا کسی تو بارداریش سرما خورده؟

434 بازدید | 38 پست

سلام مامانا.

من امروز سرما خوردم.

میخواستم بپرسم چه دارویی میشه مصرف کرد؟

اوایل بارداریمم سرما خوردم دکتر بهم استامینوفن داد با سفالکسین.

راه دیگه ای دارین که خیلی زود خوب بشم و حالم بدتر نشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ماهای آخر بدجور سرماخورده بودم نمیتونستمم دارو بخورم بخاطر بچه چون میخاستم خودم اذیت بشم‌ولی بچه چیزیش نشه ولی تادلت بخواد شلغم خوردم آخرشم باهمون سرماخوردگی رفتم زایمان کردم تواتاق عمل یخ زده بودم ولی بهت پیشنهادمیکنم نذار نزدیکای زایمانت سرمابخوری ک مث من بشی چون واقعا خیلی زجر کشیدم

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.

من سره جفتشون شدیدو ناجور مریص شدم. اخه سینوزیتم دارم. انقد که حالم بد بود شوهرم غر میزد فک نکنم بتونی بچه بیاری. اگه سالم به دنیاش بیاری اسممو عوص میکنم 😏

موقعه زایمانمم بدجور مریص شده بودم  😥

منم ماهای آخر بدجور سرماخورده بودم نمیتونستمم دارو بخورم بخاطر بچه چون میخاستم خودم اذیت بشم‌ولی بچه ...

اما منم مصه شما بودمو تا چنماهه بعدشم سرفه میکردم. سفیکسیم خوردم بچه هم چیزیش نشد‌. هم اوله بارداریم هم اخرش.

من الان یه هفته اس مریضم، دو روز اول که چیزی نخوردم دیدم دارم بدتر میشم، رفتم اورژانس صارم پیش یه متخصص زنان، ازیترومایسین و ادالت کلد و دیفن هیدرامین معمولی بهم داد، هنوزم کامل خوب نشدم البته😐

منم ماهای آخر بدجور سرماخورده بودم نمیتونستمم دارو بخورم بخاطر بچه چون میخاستم خودم اذیت بشم‌ولی بچه ...

وووای اصن نمیدونم چیشد ک مریض شدم

منم میگم نخورم

از اون ور میترسم سرفه و عطسه هم اضافه بشه خطریه یکم

وااای من میترسم نخورم بدتر بشم😢

سرما خوردگی به هیچ وجه نخوریا. دور از جون بچرو عقب افتاده میکنه. تودورانه شیردهیم نباید مصرف کرد تا یکسالگی بچه. اما چرک خشک کن ایرادی نداره. از شوهره من حساستر کسی نبود پیدا نمیشه از شانسمم سره جف بارداریم اولو اخرش سرما ناجور خوردم. ازونا که تا یه هفته زیره پتو بودم. دارو هم خوردم چیزی نشد

اما منم مصه شما بودمو تا چنماهه بعدشم سرفه میکردم. سفیکسیم خوردم بچه هم چیزیش نشد‌. هم اوله بارداریم ...

ن من دندون دردم داشتم اصن هیچی نخوردم آخ خیلی میترسیدم 

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.