2777
2789
عنوان

خانمای متاهل یه سوال دارم

99 بازدید | 10 پست

لطفا کمک کنید دریغ نکنید

من ۲۰ آبان پریود شدم پریودم طوریه که ۵ تا ۷ روز حتی گاهی اوقات شده تا ۱۰ روز هم زودتر میشم ولی این ماه نشدم

جلوگیریمم کاندوم و طبیعی به صورت همزمانه

به نظرتون چرا پریود نمیشم؟میشه باردار باشم؟

بیبی چک بگیر

ملکه ی زندگی خودت باش نه ملکه ی یک پادشاه👸عاشق طبیعت و چایی آتیشی و بوی چمن خیس خورده🌳🌹🌺🍁موزیک🎶 هوای بارانی🌧 فیلم خوب 📺 خرید👛👗🛍👢👠👝💄🪭🕶 خانواده❤️ علاقه مند به یادگیری زبان 📚 سحرخیز🌞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیبی چک بگیر

با این روش امکان بارداری هست؟

ببخشید واضح میگم

ما از اول اول کاندوم میذاریم بعد چند ثانیه قبل از ارضا شدن همسرم الت رو درمیاره عین اونایی که طبیعی جلوگیری دارن

بازم ببخشید

دختر چرا این همه تاپیک زدی چرا اینقد نگرانی نگران نباش چن روز دیگه هم صب کن ببین چی میشه

ملکه ی زندگی خودت باش نه ملکه ی یک پادشاه👸عاشق طبیعت و چایی آتیشی و بوی چمن خیس خورده🌳🌹🌺🍁موزیک🎶 هوای بارانی🌧 فیلم خوب 📺 خرید👛👗🛍👢👠👝💄🪭🕶 خانواده❤️ علاقه مند به یادگیری زبان 📚 سحرخیز🌞

با این روش امکان بارداری هست؟ ببخشید واضح میگم ما از اول اول کاندوم میذاریم بعد چند ثانیه قبل از ا ...

والا نمیدونم ولی شما درست اون لحظه باید کاندوم بزارید که در میارید

نمیدونم خیلی خیلی نگرانم و استرس دارم

نگران نباش عزیزم گاهی به خاطر تغییرات ابوهوا و فصل پیش میاد شایدم از بس استرست زیاده اینجوریی