2777
2789

من یه دوست دارم خانم خیلی خوب و مهربونیه. بعد از دو ماه پیش هی گفت دعوتم می کرد خونشون و من می گفتم یک ماه دیگه میام. چون یک ماه بعدش می خواستم برم کربلا گفتم یکباره قبل کربلام برم خونش تا خداحافظی هم بکنم.

بعد دو سه روز قبل کربلام گفتم می خوام بیام، گفتم میرم دکتر، یک روز دیگه بیا. بعد زنگ زدم گفتم من دارم میرم کربلا، راستش میخوام قبل کربلام ببینمت، بعد گفت خونه مامانمم فردا خواستی بیا خونه مامانم تا ببینمت. فرداش زنگ زدم گفتم که میخوام بیام، گفت نه نمیخواد بیای، اذیت میشی اسنپ بگیری بخاطر من بیای. بعد پیام دادم بش که ناراحت شدم. پیام داد که خب بیا من فکر کردم اذیت میشی اسنپ بگیری. خلاصه نرفتم و ندیدمش. با اینکه خیلی دلم می خواست قبل کربلام حتما ببینمش.

گفت بعد کربلات میام دیدنت. الان یک روزه برگشتم از کربلا. اگه خواست بیاد، خوبه بگم نمیخواد بیای، اذیت میشی بخاطر من اسنپ بگیری.

شما بودید می گفتیدیا نه.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

الان پیام داده که اومدی از سفر یا نه. میدونم می خواد بیاد. دلم می خواد تلافی کنم کارشو، بگم نمیخواد بیای دیدنم اذیت میشی اسنپ بگیری بخاطر من بیای.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کربلا رفتن چیزی یاد نگرفتی دنبال انتقام و خاله زنک بازی هستی که توقع میذه افرادی که دم از این چیزا میزنن یه لول از لحاظ اخلاقی بالاتر باشن

همسر عزیزم تو بهترین مرد دنیا هستی خیلی دوستت دارم ♥️♥️♥️♥️ خدایا شکرت بخاطر زندگیم بخاطر شوهر عزیزم بخاطر بچه هام ♥️♥️♥️ آرامش دارم شوهرم ادم سالمیه خانواده خوبی داره ♥️

از کربلا رفتن چیزی یاد نگرفتی دنبال انتقام و خاله زنک بازی هستی که توقع میذه افرادی که دم از این چیز ...

وا خب من می خواستم برم خونش، گفت نمی خواد بیای اذیت میشی بخاطر من بیای. منم نرفتم و ندیدمش و تو دلم موند.

خودت رو یه لحظه بذار جا من.

وا خب من می خواستم برم خونش، گفت نمی خواد بیای اذیت میشی بخاطر من بیای. منم نرفتم و ندیدمش و تو دلم ...

خودمو گذاشتم هم جای تو هم اون مطمعن باش مشکل شخصی خودش داشته اونجور گفته وگرنه اگر باشما مشکل داشت که الان پیام نمیداد باز ... احتمالا دعوایی چیزی بوده حالش خوب نبوده چه ایراد داشته خب شرایط روحیش احتمال زیاد جور مبوده چیزی نشده حالا بزار بیاد

همسر عزیزم تو بهترین مرد دنیا هستی خیلی دوستت دارم ♥️♥️♥️♥️ خدایا شکرت بخاطر زندگیم بخاطر شوهر عزیزم بخاطر بچه هام ♥️♥️♥️ آرامش دارم شوهرم ادم سالمیه خانواده خوبی داره ♥️