2821
2789
عنوان

تاکسیک یعنی چی ❓

180 بازدید | 12 پست

همون بد دل و شکاک خودمه؟

یه دوستی دارم چند سال پیش عاشق یه پسری شده خودشم رفته به پسره پیشنهاد داده پسره هم قبول کرده و دوست شدن

خودش میگه اون مدتی که با هم بودیم پسره نه بهم دست زده نه چیزی خواسته ولی از اون جایی که بیکار بوده و... من خیلی وقتا بهش پول دادم

خلاصه اینا از هم جدا شدن یعنی پسره رفته

بعد الان متوجه شدم که به خاطر شکاک بودن دوستم پسره ولش کرده

مثلا پسره هر دقیقه باید انلاین باشع و فقطم با این دوستم حرف بزنه یه ساعت انلاین نباشه این دوستم دیگه باهاش دعوا میکرده چند بارم پسره برگشت اما این دوستم بازم این کار رو کرد

الانم به حدی افسرده شده که کل فامیل فهمیدن

هر چی بهش میگم دختر نانت نیست ابت نیست سقف بالا سر نداری؟

چرا اینجوری میکنی گوش نمیده

با پسره هم خوب نیست یعنی انقدر بهش گیر داده فراری شده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تاکسیک یعنی سمی

شکاک و بد دل میشه پارانوئید

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

اوایل منم فکر میکردم مقصر پسرس ولی بعدش متوجه شدم دوستم مقصره چون خیلی بهش گیر میداده

و دقیقا بلایی سرش میاد ک ازشمیترسه

من همش میترسیدم بهم خیانت کنه

و همین شد...

من خیلی وابسته و عاشق بودم

ولی اون نه

و دقیقا بلایی سرش میاد ک ازشمیترسهمن همش میترسیدم بهم خیانت کنهو همین شد... من خیلی وابسته و عاشق بو ...

اخه اون بدبخت اصلا خیانت نکرده بود حتی همین الانم تو رابطه نیست هر چند وقت یه بار برمیگرده دوستم انقدر بهش گیر میده فرار میکنه

مثلا میگه باید 24ساعته انلاین باشی

همش باید باهام چت کنی

اون طرف خیابون رو نگاه کنه میگه تو دختر دیذ زدی

خدانکنه به کسی سلام کنه این دوستم میره خودکشی میکنه یعنی چند بار چون فقط این پسره با کسی حرف زده دوستم مشت مشت قرص خورده

اخه اون بدبخت اصلا خیانت نکرده بود حتی همین الانم تو رابطه نیست هر چند وقت یه بار برمیگرده دوستم انق ...

اها من. اصلا اینطوری نیستم

دوستت دیگ پسره رو روانی کرده

من فقط چون طرفم با ی دختری غیر من رفیقذصمیمی بود و باهاش چت میکرد و تماس، واس همون نتونستم تحمل کنم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792