2777
2789

انقدر خواستگار و پیشنهاد دارن و بعضیا ندارن؟

من خودم 18 سالمه و اهل روابط گذرا یا حتی فعلا ازدواج نیستم و خودم درک میکنم زوده. اما انتظار دارم حداق پیشنهادشو داشته باشم اینطوری احساس ناکافی بودن میگیرم که نکنه هیچوقت کسی ازم خوشش نیاد. وقتی همسنامو میبینم که مثلا دوست پسری دارن و حداقل مورد ازدواج در اینده دارن.

نظر شما چیه؟ من اشتباه میکنم؟ شما با ابن احساس مواجه نشدین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوره پی ام اسم میشه خیلی احساس نیاز به شوهر پیدا میکنم😂

هعی منم خیلی وقتا اینطورم ولی خودمو گول میزنم ک ن اینطور نیس😭🤣🤣🤣

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

والا چرا به خاطر زیبایی پیشنهاد ازدواج زیاد دارم اما پیشنهاد رل هیجی

خب رل مگه آخرش ازدواج نیست؟ من کلا هر پیشنهادی منظورمه. مثلا حتی یه نفر بهم یه پیام بده با هم آشنا شیم یه آدم رندوم. من که ردش ولی حداقل میدونم شاید یه درصد یکی ازم خوشش بیاد

نسل جدید از ازدواج میترسن حق دارن چون فرق کرده اما ازدواج تو سن شما خوب نیس بنظرم بزار ۲۲ به بعد ، من خودم همسن شما که بودم سر شار از خواستگار یعنی یکی از دلایلم واسه ازدواج این بود که از خواستگار خسته شده بودم گفتم بزار تکلیفمو معلوم کنم که تر زدم یکی از دلایل دیگم این بود همه دوستام متاهل شدن فک کردم گوه خاصیه من عقب نمونم یه وقت... خلاصه که ازدواج نکن هیچی توش نیس جز حرص هییییچی