2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط آبلیمو تنها راه درمان هست عزیزم باعث میشه عفونت گلو رو خیلی سریع بسوزه و از بین ببره زمان کرونا این منو نجات داد قطعا نتیجه میده چند بار بخور فردا هم تکرارش کن به امید خدا انشالله سلامت باشن خانواده تون💖🌸🤲🏻

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

فقط آبلیمو تنها راه درمان هست عزیزم باعث میشه عفونت گلو رو خیلی سریع بسوزه و از بین ببره زمان کرونا ...

اب گرم وعسل وابلیمو که میخورم میگن این انفولانزا به این راحتیا از بدن نمیره

سرفه هم داشتید؟دکتر چی گفت

نه سرفه خیلی کم برام پیش میاد.

برای من بیشتر از همه بدن درد شدید ، حالت تب یا تب و لرز ، مشکلات گوارشی از جمله حالت تهوع شدید ایجاد شده.

دکتر بهم چند تا دارو داده و گفت فقط مراقبت کن ، نگران هم نباش.

اب گرم وعسل وابلیمو که میخورم میگن این انفولانزا به این راحتیا از بدن نمیره

نه آبلیمو خالی بیشتر تاثیر داره من اینو امتحان کردم ولی لیمو خودش یه چیز دیگه هست محشره . شربت اوریشن از داروخانه اگر بتونی بگیری خوبه دکتر رفتین؟ . خدا کمک تون کنه شفا پیدا کنید الهی آمین🤲🏻✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

نه سرفه خیلی کم برام پیش میاد.برای من بیشتر از همه بدن درد شدید ، حالت تب یا تب و لرز ، مشکلات گوارش ...

منم سرفه روزای اول تقریبا بود الان کم هست منم معدم داغ میشه و بعد ظهرا خیلی کم دلپیچه میگیرم

فقط این تب نمیدونم چکار کنم سردم میشه درجه میذارم میبینم ۳۸ درجه هست

نه آبلیمو خالی بیشتر تاثیر داره من اینو امتحان کردم ولی لیمو خودش یه چیز دیگه هست محشره . شربت اوریش ...

ممنون امتحان میکنم

دکتر رفتم دارو داد ولی با تب نمیتونم کنار بیام

ممنون امتحان میکنمدکتر رفتم دارو داد ولی با تب نمیتونم کنار بیام

خدا بمیرم🖤🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم سرفه روزای اول تقریبا بود الان کم هست منم معدم داغ میشه و بعد ظهرا خیلی کم دلپیچه میگیرمفقط این ...

من هم دیدم حالم خوب نمیشه ، رفتم دکتر.

مخصوصا شب ها احساس میکنم از داخل بدنم دارم میسوزم.

بعد گاهی هم تب و لرز میگیرم.