فقط آبلیمو تنها راه درمان هست عزیزم باعث میشه عفونت گلو رو خیلی سریع بسوزه و از بین ببره زمان کرونا این منو نجات داد قطعا نتیجه میده چند بار بخور فردا هم تکرارش کن به امید خدا انشالله سلامت باشن خانواده تون💖🌸🤲🏻
فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است
اب گرم وعسل وابلیمو که میخورم میگن این انفولانزا به این راحتیا از بدن نمیره
نه آبلیمو خالی بیشتر تاثیر داره من اینو امتحان کردم ولی لیمو خودش یه چیز دیگه هست محشره . شربت اوریشن از داروخانه اگر بتونی بگیری خوبه دکتر رفتین؟ . خدا کمک تون کنه شفا پیدا کنید الهی آمین🤲🏻✨
1
5
10
15
20
25
30
35
40
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است
ممنون امتحان میکنمدکتر رفتم دارو داد ولی با تب نمیتونم کنار بیام
خدا بمیرم🖤🥺
1
5
10
15
20
25
30
35
40