2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لیسانس معماری دارم از دانشگاه دولتی ۱۲سال پیش فارغ التحصیل شدم..

الان میگم کارش میرفتم طراحی دوخت میخوندم موفق تر بودم

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
اگه از طریق ریاضی بری مهندس میشدی یه جا کار میکردم پسر زنه از طریق ریاضی رفته بود مهندس بود میگفت۴سا ...

پس در امدش خوبه

راجب داشنگاه و رتبه مورد نیازش اطلاعی نداری

ینی درامدش خوب نیست؟ یا خودتون علاقه ای ندارین

خیلی علاقه داشتم...داییم وزنداییم دفترمهندسی دارن اونم باسابقه۲۵ساله...یکی دگیه از داییهام معاونت شهرداری شهرمون...فضای کار داشتم ولی شهرمون کوچیکه ارزش ندارشت...البته خیلی کارکردماااا ولی گذاتشم کنار...اگه شهرهای بزرگ یا تهران هستی تلاشتوبکن به هرحال الان مهندسهایی هستن که حرف اول میزنن و کاروطراحی رو به راحتی میگیرن

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
خیلی ممنون

۱خیلی خیلی خیلی رو انتخاب رشته تمرکز داشته باش دقت کن ببین چی اشباع شده نرو...یاببین تاوقتی فارغ التحصیل بشی چی بیشتر نیازه..اگه رشته ت ریاضی مهندسی کامپیوتر عالیه...

کلا من باشم الان تواین زمونه دنبال علاقه نمیرم فقط دنبال چیزی میرم که پول توش باشه...چون من عاشق معماری بودم رفتم...اینم بگم رشته خیلیییی پر خرجیه...

انشاالله موفق باشی