2777
2789
عنوان

این رابطه ارزش داره یا نه

91 بازدید | 7 پست

من با ی اقایی حدود دوهفته هست دوست شدم پسر خوبیه مودبه جنتلمن اقائه پول داره شغل داره و... ولی نمیدونم چرا خوشم ازش نمیاد یعنی هیچ حسی بهش ندارم از ی طرفم قبل اینکه دیت اول بریم ببرون خیلی شوخ بود حرف میزد زیاد کلا خیلی عالی بود ولی بعد از دیت انگار اروم شده دیگه زیادم حرف نمیزنه مثل قبلش حتی بار بعد رفتیم بیرون باز خیلی اروم و متین شده بود اخه چرا تغییر کرد؟بعدشم اون خوشش از من میاد از همه لحظام خوبه بنظرتون خوبه باهاش بمونم؟

خب تازه با هم اشنا شدید طول میکشه علاقمند شی ولی اگه میبینی باهاش نمیتونی ارتباط بگیری کات کن ک وقت دوتاتونم گرفته نشه

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادامه بده کم کم متوجه اخلاقیاتش میشی

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....