2777
2789
عنوان

یکی به من بگه چیکار کنم

34 بازدید | 2 پست

ساختمان ما چندسال خانوم همسایه ما مدیر ساختمان برای رسیدگی به نظافت ساختمان و پرداخت قبضها حالا ناراحت بود که چرا خدماتی میاد کسی همکاری نمی کنه بعش بگه کجارو تمیز کنه یا نکنه بعضیها پول دیر پرداخت می کنن به من گفت تو ایندفعه مدیر باش منم حوصله اینکارارو ندارم بهم گفت گروه بزن که همه عضو بشیم قبضارو پرداخت کنیم این حرفا گیر دادن که من مدیر بشم منم گروه زدم گفتم باشه قبضارو همینجا پرداخت کردید عکسشو بزارید جوگیر شدم گفتم به نظافت هم رسیدگی می کنم ولی من بچه کوچیک دارم صبح میخوابه من برم که خدماتی رو راهنماییش کنم وسایلارو بهش بدم تو این هوای سرد بچه می خواد دنبالم بزاد ولی بقیه بچه هاشون بزرگن حالا چیکار کنم پشیمون شدم قبول کردم تازه بخاطر مشکل خونمون که با همسایه بالاییمون مدیر قبلی مشاع میشه ما مولشو همه رو دادیم هنوز با ما حساب نکردن در صورتیکه ما همیشه هر وقت گفتن ما این خرجو کردیم جلوتر از همه پول دادیم الان نمی دونم چیکار کنم

خدایا به امید تو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان