2777
2789
عنوان

کسی هست از طلا سردربیاره

261 بازدید | 35 پست

دوتا النگو خریدم 9گرم و 30سوت 123,میلیون شد بنظرتون گرونه تو بود گفت اجرت پایین برات زدم

البته النگوخودمم دادم بهش 4گرم وسیصدسوت بود 55النگو خودمو برداشت

قیمت اون لحظه ی طلا چندبود فاکتورو ببین

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین حساب بزن خب

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

من احساس میکنم گرون داده النگو خودم نو نو بود نینداخته بودم اصلا چون مشابهشو نداشت دادم یه مدل دیگه ...

به نو بودنش نگاه نمیکنن تو طلا رو بخری حتی استفاده هم نکنی موقع فروش میشه دست دوم از این مغازه بخری بری اون یکی مغازه بفروشی به قیمت دست دوم میخرن