2777
2789

انقدر خسته شدم از قرص خوردن و دکتر رفتن که فقط خدا از دلم خبر داره ،تودلم آشوبه چقدر دیگه باید منتظر باشم همش خودخوری میکنم همش خودما سرزنش میکنم مگه من چی کم دارم مگه چیکار کردم .

دلم میخواد زندگی کنم آرامش داشته باشم ،ای خدا شوهرما چیکار کنم دلش پرمیکشه برای بچه همش فیلماشو نشونم میده من دیگه طاقت ندارم یه سال دیگم اومد و رفت دیگه چیکار باید میکردم و نکردم .چرا دعاهام اثری نداره پس کی نوبت من میشه دلم شکسته از حرف و طعنه های مردم.دوباره داره عید لعنتی میاد و این حرفا و طعنه ها شروع میشه.خدا دیگه اشکی هم برام نمونده یه معجزه ای یه چیزی نشونم بده.من نمیتونم دیگه عید برم خونه فایل نمیتونمم نرم.یه راهی بذار جلو پام 😔اینجا مینویسم تا شاید یکم خودما خالی کنم

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

فردا روزه مادر و من هنوز چشم انتظارم پس کی تموم میشه .کاش امسال سال آخر زندگیم باشه من بدون بچه نمیتونم زندگی کنم دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونید از پرورشگاه بچه بگیرید؟

کاش این حرفاو سوالارو از کسی که بچه نداره نپرسید .خودشون هزار بار به همه این چیزا فکر میکنن هرروز و هرروز

چن ساله منتظری ؟؟پنج سال منتظر بودم خدا داد

۳ ساله .هیچ مشکلی نداریم و هنوز خدانخواسته از این بیشتر نارحتم که چرا بدون مشکل نمیشه

۳ ساله .هیچ مشکلی نداریم و هنوز خدانخواسته از این بیشتر نارحتم که چرا بدون مشکل نمیشه

۳ سال که چیزی نیست دختر ! عنوانت و خوندم گفتم لابد سالهاست منتظره و نا امید شده طفلی " ناراحتیت بی مورده از بس فکر کردی بهش و ذهنت و درگیر کرده که از زندگی افتادی والا بچه ام همچین چیز تحفه ای نیستا و بلاخره میاد و همراش غصه ها و نگرانیهای خودشو میاره پس هر چی دیرتر بهتر

یه کم بگرد یه کم زندگی تو کن و بیخیال باش یجوری میاد که خودتم نفهمی ! ولی درگیرش باشی و منتظر نه نمیاد شک نکن

عمو منم ۱۱ سال بچه دار نشدن ولی اصلا روحیشون رو نباختن الانم دخترشون کلاس اوله هر سال تولدش زن عموم از خوشحالی گریه میکنه

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌