بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
احتمالا یه روز مامانش بگه جدا شو قاعدتاً جدا میشه چون وابستگی به اونا بیشتره
یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان بچه ها نخندینا بارون اومدو یادم داد به مامان چیزی نگو بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم
هیچی خوشحالم میشم نهارشم بدن جابدی نیست خونه باباشه
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
فهمیدم بعد کار میره پیش دوستش حتی روزایی که بیکار بوده میرفته پیش اون ... ی جنگ جهانی درست کردم یکار کردم جلو بابام گریه کرد بگرد بیا خونه یعنی ها ر ی دم به دوستش و خودش...