zar_bano مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 11699 عنوان اگه بفهمید شوهرتون هر روز بعد از کار میره خونه مادرش چه حسی بهتون دست میده❓ | مشاهده متن کامل بحث + 2072 بازدید | 115 پست بدون اغراق هر روز بعد از کار اول نیم ساعت خونه اونها بره ی چاییم بخوره بعد بیاد پیش شما 1404/09/19 | 13:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پفک_نمکی_ عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 1076 نمیدونم چرا فهمیدم میشینه چاییم میخوره بغضم گرف🥲البته اصلا بروشون نیاوردما کاریم ندارم ک میره یا نم ... با شوهرت حرف بزن..بگو چرا ازم پنهون میکنی .مگه من دلم نمیخواد بری پیش مادرت
zar_bano مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 11699 نه والا من که اینجوری نیستم همیشه به همسرم گفتم پدر و مادرت رو خیلی دوست داشته باش و بهشون اهمیت بده ... هرچیزی که از حد بگزره ازار دهنده میشه چه مجبت زیاد چه بی توجهی زیاد ..
zar_bano مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 11699 چند ساله ازدواج کردید ؟خوبه بیشتر حمایتش کن ، بیشتر بهت اعتماد میکنه خودتم اگه دوست داری بعضی اوقات ... ۳ساله همیشه حمایت کردم در حد توانم
emandan عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 2609 حتما وابستس والا مرد اهل خانواده باشه دور مادرش بگرده بهتره تا هزار راه دیگه بره اگه مادرشوهرتون تنهاس چه ایرادی داره کی عزیزتر از مادر آسان گذرانید جهانِ گذران را...
nani1363 عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3194 ن والا مال ما کلا با پر کردنشون منو از چشم انداختن کلا ازم متنفر میفهمم حرف ک بزنم حالش بهم میخوره ای باباچقدر بده اینکارخدا هدایت کنه وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .
mahsar99 عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 427 اصلا چی از مادر عزیزتر در جهان هستی چه قدر بعضی زنها حسودن حالا خودشون صبح تا شب خونه مادرشون هستن یا اونها خونه اینها هستنولی مرد بیچاره حق نداره به مادرش سر بزنه یا سالی یه بار دعوتش کنه خونه شون
zar_bano مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 11699 اصلا چی از مادر عزیزتر در جهان هستی چه قدر بعضی زنها حسودن حالا خودشون صبح تا شب خونه مادرشون هستن ی ... کاش تایپیکو بخونید شرایط رو متوجه بشین بعد نظر بدید 🙂حسود نیستم واقعا
senita عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 934 خوبه متوجه میشی پس بیشتر مراقب باش تو اون روزها زیاد بهش گیر نده چون میدونی حرف مال کیه پس بیخیال شو ... ممنون ازتوصیه قشنگت حتماخیلی به دردم میخورهچه تفسیر دقیقی کردی ازین موضوع
vivazapata عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 296 بیکارم مگه هر روز برم 😅 هر روز نه ولی به هر حال ببین دلیلش چیه؟ معمولا زن و شوهر باید هم صحبت و همدم همدیگه باشن . اگه میره اونجا یعنی نتونستی جذبش کنی تو خونه یا شایدم هنوز عادت دورهمی خونه شون از سرش نیفتاده
zar_bano مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 11699 هر روز نه ولی به هر حال ببین دلیلش چیه؟ معمولا زن و شوهر باید هم صحبت و همدم همدیگه باشن . اگه میره ... هیچی میره میشینه تبادل اطلاعات و اخبار میکنن حرف میزنن میاد نه ، بحث این نیس ک خونه رو دوس نداره یا من کاری کرده باشم
sarebare عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 937 خب مسیله همینه ..کلا بمن نمیگه که میره پنهان میکنه من حتی بعد چندماه ک فهمیدم و دیدم که نمیگه بهش فه ... دقيقا نكته اش همينه رفتن و سرزدنش مهم نيست ماجرا پنهون كاري و اصرار به پنهون كاري هست