مبارک باشه ان شالله که باعث افتخارت بشه.حالا چرا گفتی خانمای مذهبی؟ بقیه دعاشون مستجاب نیست؟😄😄
به خاطر اینکه با خدا بیشتر در ارتباط هستن.چرا منم غیر مذهبی دعام گرفت نی نی اومد .البته خدا کنه برم سونو همه چی خوب باشه.ماه اول مثل هندونه سربسته است.ممنونم ازت
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام بهار جون.رفتم گفت شش هفته ای.ساک رو دید اما جنین رو ندید گفت خیلی زود اومدی.و شاید اگه سونو واژینال بود می دیدیم.خلاصه جنین و قلب رو ندید یا کلا تشکیل نشده نمی دونم.
گلم جنین اواخر هفتهی 8 معلوم میشه اصلا ب خودت استرس نده و عجله هم نکن خداییکه ازهیچ برات نطفه ساخت خودشم مراقبشه پس آروم باش و راضی ب رضای الهی.من جای تو باشم از سونو واژینال ب خاطرایتکه خدانکرده ب جنین اسیب بزنه میترسمو اصلانمیرم صبر داشته باش تازه خیلیا میگن هفته 12 بری خیلی بهتره
خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من