2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین

19 بازدید | 2 پست

وقتی که بهم گفت دوساله با یه دختریه و تمام مدت میگفت نه با دختری نیست ، پیش دختره باهام چت کرد کلی ناراحتی کردم یه دونه حرف بد به دختره زدم بهم پیام داد که به کسی بی احترامی نکن و یه چیز بد گفتم گفت حق نداری بهش توهین کنی گفتم یعنی چی گفت یعنی ساکت و حتی به همین پسر گفتم با بچه ها گشتی (منظورم دختره بود چون فقط ۱۹ سالشه) جواب داد گفت بچه بچه نکنا ..

همون لحظه فهمیدم که وای چقد الکی دوسش داشتم و این تمام مدت انقدرررر عاشق یکی دیگه بود که میگه حتی بهش بچه ام نگو .

حقیقتا دارم میسوزم که چرا به دختره و پسره بازم فحش ندادم یا پیج دختره رو پیدا نکردم کلی فحش ندادمممم بهش که به جای پسره حرف زد .

پسره ام به دختره گفت که هر از گاهی بهم پیام میده و رابطه نداریم!

خودش از من با تهدید عکسو فیلم لخت میگرفت و پیش دختره گفت من کجا آدم تحریک پذیری هستم تو خودت همیشه خ*یس میشدی😔😔

خیلی پیش دختره کوچیک و حقیر شدم.

زندگیم از دستم در رفته همش دوس دارم به همشون فحش بدم اما نشد چون تو شوک بودم.

حتی عکس دختره رو بهم نشون داد که تو بغلش بود من تمام مدت عاشقش بودم اما با اون دختر بود و پشت سرم حرف میزد خیلی احساس بد دارم حتی باهم رابطه جن*سی دارن دارم دق میکنمم..

حتی فهمیدم به رفیق صمیمیش و خانوادش گفته که از من یکساله جدا شده و اون دختره رو به همه گفت حتی به صابکارش 😔😔هیچی نمیخورم یه ماهه بزور زندم

چنین آدم به ظاهر عاشقی که داری غبطه میخوری به اینکه برای دختره چه ها کرد و برای تو نکرد؛ یه آدم هول کثیفه که حتی به اون دختره که مثلا دوسش داره هم رحم نکرد و با تو بود.پس برو خداتو شکر کن از شرش خلاص شدی.

یه وقتایی بعضی اتفاقای ناراحت کننده به صلاح آدمه.

به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.